A duci nők szexuális élete

A duci nők szexuális élete

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / A duci nők szexuális élete

A legtöbb kövér nő túl sokat foglalkozik a rajta lévő súlyfelesleggel. Gyakran nincs is szexuális életük, hiszen zavarba jönnek meztelen testük miatt.

Nagyon sok duci nő nem képes a szexre anélkül, hogy lekapcsolná a lámpát, mert nem akarja, hogy a férfi pucéran is lássa testét. Ez teljesen rossz megközelítés, hiszen nem utasíthatod vissza állandóan partnered közeledését csak azért, mert idétlenül érzed magad, ha le kell vetkőznöd előtte. Arról ne is beszéljünk, hogy te se fogod kibírni, hogy vágyaidat az örökkévalóságig kordában tartsd!

Először is meg kell értened, hogy a pasi már tudja, hogy kövér vagy. A férfiaknak egyedi érzékük van ahhoz, hogy elképzeljék, hogyan néz ki a kiszemelt hölgy meztelenül. Valahol az agyában már látott téged pucéran és elméjében él egy elképzelés, hogyan mutatsz ruha nélkül. Tehát, tartsd szem előtt, hogy neki nincs azzal gondja, hogy nem vagy egy modell alkat. Ha zavarná biztos nem keresett volna fel. De íme néhány tanács, hogyan kerekedj felül a gátlásaidon és élvezd a szexet amennyire csak lehet.

Kapj magadra egy pimasz fehérneműt, de ne olyat, ami túl hiányos. Legideálisabb, ha egy fűző-típusút választasz, mely jól „összefogja” derekad, ugyanakkor tartást biztosít kebleid számára is. A harisnyakötő és combfix is remek választás, hiszen eltakarja a kövér combokat. Szerelésed mellé válassz tűsarkút vagy egy pár magassarkú szandált és ezekben feszíts a pasi előtt. A magassarkú cipő eleganciát kölcsönöz járásodnak, ugyanakkor magasabbnak is tűnsz benne, így kevésbé látszol ducinak.

Ne oltsd le a lámpákat, inkább csak halványíts fényükön vagy vess be néhány gyertyát. Félhomályban nem fogsz az alakod miatt szorongani, és a férfi is csak a főbb vonalaidat látja majd és ügyet sem fog vetni a cellulitiszra, amiért annyit aggódtál!

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!