7 dolog, amit ne tegyél meg az első randin, ha szeretnél folytatást

7 dolog, amit ne tegyél meg az első randin, ha szeretnél folytatást

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 7 dolog, amit ne tegyél meg az első randin, ha szeretnél folytatást / 2. oldal

Az első randi meghatározó lehet, hiszen azon áll vagy bukik, hogy lesz-e folytatás. Íme, néhány tipp, hogy elkerüld a kínos szituációkat és bebiztosítsd magad a második randira!

Tabu témákról beszélsz

Egy régóta tartó kapcsolatban természetes, hogy megbeszéltek mindent, és az exek is terítékre kerülnek, ám az első találkozásnál, jobb ha ezeket a dolgokat megtartod magadnak. Gondolj bele; te sem örülnél, ha randipartnered egyfolytában a volt kedveséről mesélne. Egyrészt ez azt is jelentheti, hogy még nincs túl rajta, másrészt pedig az önbizalmadat is megcsorbíthatja, ha elmeséli, hogy az előző barátnője milyen dögös és vicces volt.

Megjátszós viselkedés

Az első randin mindenki a legjobb benyomást szeretni kelteni, ez teljesen érthető, de ne ess túlzásba azzal, hogy olyannak adod ki magad, amilyen nem vagy. Ha nem önmagadat adod, az előbb-utóbb úgyis kiderül, ami igen kellemetlen lehet. Nem beszélve arról, hogy a pasi azért hívott el téged randira, mert tetszel neki és szeretne megismerni.

Kezdeményezés

Ha úgy érzed jól sikerült a találkozó, de partnered még nem hozta szóba a folytatást, akkor se kezdeményezz! Várd meg, míg ő teszi meg az első lépést, mert ha te vagy az első, aki felhozza, az bizony azt eredményezheti, hogy nem lesz több randi.

A sikeres első randi érdekében érdemes megfogadnod az alábbi tanácsokat, és ami a legfontosabb, hogy légy nyugodt, add önmagad és érezd jól magad! Ne feszülj rá túlságosan, hanem tartasd szem előtt, hogy a pasi azért hívott el, mert érdekled és meg akar jobban ismerni.

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»