Csodakrémek helyett inkább ezeket vesd be a narancsbőr ellen

Csodakrémek helyett inkább ezeket vesd be a narancsbőr ellen

Címlap / Stílus / Csodakrémek helyett inkább ezeket vesd be a narancsbőr ellen / 4. oldal

Rengeteget számít az is, mennyire emészthető ételeket fogyasztasz. Ha olyanokat részesítesz előnyben, amiket nem dolgoz fel könnyen a szervezeted, akkor értelemszerűen lassítod az anyagcserédet, elősegíted a hízás folyamatát, és növeled a betegségek megjelenésének esélyét. A vörös és füstölt húsok, a tipikusan „magyaros” ételek sajnos messze nem sorolhatóak a könnyen emészthető fogások közé.

A nagymértékű só- és cukorfogyasztás is hozzájárul a gödrök súlyosbodásához, akárcsak minden, ami félkész és előrecsomagolt.

Talán úgy érzed, ha szép bőrt szeretnél, már szinte semmit sem ehetsz, de ez nem igaz. Minden jöhet, ami friss, tápláló, lédús, és rostokban gazdag. Ilyenek a teljes kiőrlésű gabonák, a gyümölcsök és a zöldségek, valamint az ezekből az alapanyagokból készült ételek. Mindez nem azt jelenti, hogy csak és kizárólag ezeket fogyaszthatod, de minél inkább az említett alapanyagok kerülnek a tányérodra, annál nagyobb eséllyel javul hatalmasat a bőröd állapota. Ha változtatsz, még jobban ügyelj a megfelelő folyadékpótlásra, hiszen a sok rost emésztéséhez több vízre lesz szükséged – ez utóbbi egyébként a narancsbőr elleni küzdelem egyik leghatásosabb ellenszere is.

Képek forrása: anatoliy_gleb/Depositphotos.com[email protected]/Depositphotos.comIatanni/Depositphotos.com

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3 4

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást