Életmód / Ezotéria

12 csillajegy-pár, akiknek óriási kihívás lesz a párkapcsolat

12 csillajegy-pár, akiknek óriási kihívás lesz a párkapcsolat

Kos – Szűz

Az ellentétek vonzzák egymást, így ez a két jegy is, azonban a Kos kalandvágya és az, hogy fittyet hány a kockázatra, az őrületbe kergeti a Szűz jegy szülötteit. A Kos ráadásul nyers és indulatos, amit a Szűz nem képes tolerálni. 

Bika – Skorpió

A Bika érzéki, a Skorpió pedig szenvedélyes, ami a kezdetekben jól illik egymáshoz, azonban előbbi birtokló, utóbbi pedig féltékeny típus, ami nagy összetűzésekhez vezet. Mivel egyikük sem fog engedni, a hálószobán kívül nem lesz működőképes a kapcsolat.

Ikrek – Vízöntő

Mindketten intellektuális és szabad szellemű emberek, ebben tökéletesen illenek egymáshoz, azonban az Ikrek simulékonyabb és őszintébb. A Vízöntő nem osztja meg gyakran az érzéseit, amit az Ikrek egyáltalán nem visel jól. 

Rák – Halak 

Mindkét jegy szülöttei kreatív és érzelemdús személyiségek, akik a művészetben remekül megértik egymást, a párkapcsolatban azonban kihívásokkal küszködnek. A Rák ugyanis mindent a lelkére vesz, amit a könnyedebb beállítottságú Halak nem képes megérteni.

Oroszlán – Nyilas

Mindkét jegy megnyerő és élvezi az életet, a Nyilas remek humorával leveszi a lábáról az Oroszlánt. Azonban az Oroszlánnak állandó figyelemre van szüksége és arra, hogy csillogjon valaki mellett, ezt a másodhegedűs szerepet viszont a Nyilas nem képes elviselni. 

Szűz – Vízöntő

A Szűz stabil, lelkiismeretes és fontos számára, hogy mások mit gondolnak róla. A Vízöntőt viszont ez egyáltalán nem érdekli, továbbá vágyik az ismeretlenre és innovatív. Utóbbi tulajdonságukat a Szűz felelőtlennek tartja és nem képes azonosulni vele. 

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást