5+1 csillagjegy, aki villámgyorsan belezúg bárkibe

5+1 csillagjegy, aki villámgyorsan belezúg bárkibe

Címlap / Életmód / Ezotéria / 5+1 csillagjegy, aki villámgyorsan belezúg bárkibe

Halak

A Halak számára nagyon fontos az érzelmi világ, sokszor annyira elvarázsoltnak tűnnek, mintha az egész életük csak ábrándozásokkal, álmokkal lenne teli. Ezek után nem túl meglepő, hogy gyorsan és könnyen belezúgnak azokba, akik kicsit is közelebb kerülnek hozzájuk, vagy felkeltik az érdeklődésüket.

Nem félnek attól, hogy kimutassák az érzelmeiket, vagy éppen beszéljenek róluk, és imádják romantikával fűszerezni a mindennapokat.

Azonban az a rózsaszín felhő, amitől teljesen odáig lesznek, nem tartható fenn sokáig – ezért is van az, hogy a Halak nem tudnak igazán hosszútávon megmaradni egy kapcsolatban.

Rák

A Rákok számára alapvető és nagyon fontos tényező a család: romantikusak, érzékenyek, törődőek, valóban aranyból van a szívük. Még a Rák jegyű férfiaknak is van egy anyáskodó oldaluk, ezért csodás apák lesznek belőlük.

Mindig 100%-ot tesznek bele a kapcsolatukba és nagyon hosszan képesek fenntartani a lángolást – ám nem örökké.

Mivel ennyire érzelmi alapon működnek, idővel hiányérzetük támad és nyitottabbá válnak a kívülről érkező ingerekre. Ez persze nem hetek munkája, sokszor évek telnek el addig, amíg a Rákok felismerik, hogy már nem annyira szerelmesek, és valaki másra vágynak.

Nyilas

A Nyilasok közé olyan emberek tartoznak, akik nagyon erős szabadságvággyal rendelkeznek, nem csoda hát, ha nehezen tudnak hűségesek maradni a párkapcsolataikban.

Szeretnek jönni-menni és rendszerint olyan munkát választanak, ahol emberekkel foglalkozhatnak – lehetőleg minél többel.

Ez alapvető igényük, ám pont ezért állnak egyre nehezebben ellen a csábításnak: annyi emberrel találkoznak, hogy minduntalan komolyabban megkérdőjelezik majd a kapcsolatukat és azt, mennyire szerelmesek valójában.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást