Életmód / Ezotéria

Ezzel az 5 csillagjeggyel a legnehezebb együtt élni

Bika

A bikák nem tartoznak azok közé, akik kifejezetten nehezen találnak partnert, és nem is az elköteleződést illetően vannak gondjaik. A problémák általában ott kezdődnek, amikor hosszútávon kell valakivel együtt élniük.

Kissé konzervatív a felfogásuk, sokszor ragaszkodnak a hagyományos szerepekhez, ám ezzel ellentétesen nehezükre esik, hogy a megszokott módon vállalják otthon a feladataikat.

Már-már bezárva érzik magukat egy hétköznapi kapcsolatban, és ha elhatalmasodik rajtuk ez az érzés, akkor az átlagosnál is makacsabbá válnak. Borzasztóan kitartóak és konok módon gondolkoznak, a legtöbb esetben nem hajlandóak semmiféle kompromisszumra.

Előbb menekülnek el a kapcsolatukból (akár a szétköltözés, de a kapcsolat fenntartásának lehetőségével), mint hogy elismerjék: nekik is engedniük kellene a harmónia érdekében.

Bak

A bakokat illetően két véglet ismert, ugyanis kifejezetten másként viselkednek fiatalként, mint idősebb korukban. Húszas éveikben jellemző módon csaponganak, túlköltekeznek, felelőtlenek minden téren, és nem találják a helyüket – hát, így sem könnyű velük együtt élni.

Felnőtt korukra a legtöbb esetben benő a fejük lágya, komolyan veszik az életet és mindenekelőtt a karrierjüket.

Ez oda vezet, hogy a korábban hiányzó egzisztenciájukat nagyon kitartóan próbálják elérni, megteremtik saját maguk és szeretteik számára a biztonságos légkört.

Ám a sok munka általában feszültséggel jár és azzal, hogy a bakok meglehetősen keveset vannak otthon – akkor sem tudnak sosem teljesen ellazulni. Ez gyakran vitákhoz, veszekedésekhez vezethet, főleg akkor, ha már nem csupán párként, hanem családként álltok a kihívások elé.

Vízöntő

A vízöntőkkel azért olyan nehéz együtt élni, mert a legfüggetlenebb és legszabadabb felfogású emberek kerülnek ki soraik közül.

Ezek a tulajdonságok már eleve megnehezítik azt, hogy bárkivel is komoly kapcsolatba kerüljenek, de ha mégis eljutnak erre a szintre, akkor sokszor gyermeteg énjük teszi valóban problémássá az együttélést.

Nehezen köteleződnek el, tehát komoly kapcsolatban is csak ritkán tudnak hűségesek maradni, különösen hosszútávon. Nyilván nem kizárt, hogy náluk is eljön a pont, amikor a stabilitásra szavaznak, de ehhez minden körülménynek tökéletesen passzolnia kell – ami azért nem igazán könnyű feltétel.

Kissé bizalmatlanok tudnak lenni, nehezen tűrik a szabályokat, határokat, egyáltalán nem engedik egykönnyen, hogy közel kerülj hozzájuk.

Mindehhez társul, hogy inkább menekülnek, semmint megoldják a gondokat, úgyhogy komoly kapcsolatot ápolni meglehetősen nehéz egy vízöntővel.

Még két csillagjegy a következő oldalon, lapozz egyet ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást