Életmód / Ezotéria

Ez a csillagjegyed virága! Mutatjuk, mit árul el ez rólad

Ez a csillagjegyed virága! Mutatjuk, mit árul el ez rólad

Kos – Lonc

A Kos a zodiákus első jegye, így a kezdetet jelképezi. A lonc – vagy másnéven mézbogyó – kora tavasszal nyílik, tehát az újjászületés és új kezdetek évszakának szimbóluma, ami ezért remekül passzol a Koshoz. Ahogy a méhecskék sem tudnak ellenállni a lonc édes virágainak, úgy a Kos jegy szülöttei is elcsábítanak másokat lehengerlő önbizalmukkal és bájukkal.

Konok, makacs emberek, de emellett kellemes személyiségek. A lonc erős kúszónövény, mely arra utal, hogy a Kos semmit nem ad fel könnyen és mindenképpen véghez viszi akaratát.

Bika – Pipacs

A Bikákról köztudott, hogy értékelik a szép dolgokat, amikkel szeretik is körbe venni magukat. A határozott földjegy szülöttei a pipacshoz hasonlóan szívósak, mégis finomak, elegánsak. A Bikának remek érzéke van a szépséghez, ezért gyakran jeleskedik a dizájn és művészet területén.

Élvezi az életet, de értékeli a biztonságot és a kényelmet is. Sokáig tűr, de ha egyszer megharagszik, nincs visszaút, mert képtelen a megbocsátásra. Ragaszkodó természetű, türelmes, és ha jön a vihar, – csakúgy, mint a látszatra törékeny pipacs – a végletekig kitart.

Ikrek – Levendula

A levendula buja, egyedi megjelenése remekül szimbolizálja az Ikrek barátságos, energikus természetét. A jegy szülötteinek élénk, vibráló személyisége olyan, akárcsak egy szépséges, levendulával pettyezett lila domboldal.

Az Ikrek produktívak és aktívak, mindig dolgoznak valamin. Igazi múzsák is – ahogy egy buja levendulamező, úgy terjesztik ki környezetükre kellemes és különleges személyiségüket. A levendula nemcsak szép, hanem gyógyító hatású is, ahogy az Ikrek jelleme is sokkal többet rejt, mint amit elsőre láttatni engednek magukból.

Rák – Fehér rózsa

A Rák legfontosabb ismérve az érzékenysége és érzelmessége, ennek pedig örök jelképe a fehér rózsa, amely egyszerre szenvedélyes és ártatlan. Mindemellett rendkívül élénk képzelőereje is van, és ugyan olykor élvezi a kalandot, de inkább akkor érzi magát biztonságban, amikor élete a megszokott keretek között zajlik.

A fehér rózsa remekül passzol a Rák jegy figyelmes és intuitív szülötteihez, és nemcsak azért, mert elegáns, hanem mert mindenki szereti.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást