Életmód / Ezotéria

A csillagjegyed elárulja, melyik sport illik hozzád a legjobban

A csillagjegyed elárulja, melyik sport illik hozzád a legjobban

Kos

A Kosok lendületesek és tele vannak energiával, de a monotónia gyorsan lehangolja őket. Kosként olyan edzésen érezheted igazán jól magadat, ahol pörögnek az események, és nincs időd elkalandozni, mindig azonnal kell bizonyítanod. A változatos cross fitt edzés, ahol szinte percenként úgy gyakorlatok jönnek, leköthetik a Kosok energiáit, és gyorsan rá is éreznek majd a köredzés ritmusára.

Bika

A Bikák kitartóak, szívósak, és imádnak kihívásokat állítani maguk elé, így számukra jó döntésnek bizonyulnak azok a sportok, ahol hosszú távon kell dolgozniuk, és ahol kihasználhatják az akaraterejüket. A hosszútávfutás például kifejezetten segíthet abban, hogy a nap végén ellazuljanak, és ha rendszeresen gyakorolnak, akár egy maraton sem jelenthet akadályt nekik.

Ikrek

Az Ikrek számára fontos, hogy olyan sportot űzhessenek, amiben egyszerre élhetik ki a spiritualitás, a testi-lelki egyensúly iránti vágyukat, valamint levezethetik az energiáikat, alaposan megdolgoztathatják az egész napos ülésben elgémberedett izmaikat, és nem is unatkoznak. A dinamikus jóga egy igazán kétarcú sport, amit mintha csak az Ikreknek találtak volna ki: egyszerre pörgős és változatos, valódi testi kihívást jelentő, ugyanakkor relaxáló és megnyugtató is.

Rák

A Rákok szeretnek csendben, magányosan sportolni, ahol senki nem zavarja őket, és kicsit saját maguk lehetnek a gondolataikkal, miközben kimozogják magukból a felgyülemlett stresszt. Az úszás tökéletes választás a számukra, mert a víz megnyugtatja őket, a hosszok rovása közben pedig képesek teljesen ellazulni, elengedni magukat. A gyakran szorongó Rákok sokat küzdhetnek a feszültségből adódó izomgörcsökkel, hátfájással is, aminek szintén jót tesz az úszás.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást