Csillagjegyed szerint ilyen szerető vagy. Magadra ismersz?

Csillagjegyed szerint ilyen szerető vagy. Magadra ismersz?

Címlap / Életmód / Ezotéria / Csillagjegyed szerint ilyen szerető vagy. Magadra ismersz?

Kos

A Kosok számára mindennél fontosabb a spontaneitás, nem rajonganak a hosszas tervezgetésért, még akkor sem, ha ez virágokat és gyertyafényt jelent. A hirtelen jött ötletekben azonban mindig benne vannak, és pillanatok alatt felforr a vérük, ha meglátják a lehetőséget egy kis pajkosságra.

Bika

A Bikák számára nagyon fontos az érzelmi kötelék, akkor tudják teljesen átadni magukat a testi örömöknek, ha szellemi kapcsolatot is ápolnak azzal, akivel ágyba bújnak. Nem lehet egyszerű számukra megnyílni a másik előtt, de ha egyszer biztonságban érzik magukat, csodás szerető lesz belőlük.

Ikrek

Az Ikrekkel igazán izgalmas a szerelem, hiszen mindig nyitottak valami újdonságra.

A szenvedélyes, gyors légyottokat éppen úgy élvezik, mint a romantikus, hosszan elnyújtott szerelmeskedéseket.  Pillanatok alatt képesek átvenni a másik hangulatát és érzelmi állapotát, így tudják, mivel okozhatnak örömet a patnerüknek.

Rák

A Rákoknak nem mindig megy könnyen, hogy kifejezzék az érzelmeiket, és hajlamosak lehetnek arra, hogy a saját boldogságukat másoké alá rendeljék. Ha képesek ezen túllépni, és ki merik mondani, mire vágynak, akkor nem csak odaadó szeretők lehetnek, de a saját örömüket is megtalálják a testi szerelemben.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást