Életmód / Ezotéria

Mi a csillagjegyed? Ez az otthontípus illik hozzád a legjobban

Kos

Ha van valami, amit a Kos rosszul visel, akkor az a várakozás. Bár pontos elképzelései vannak, álmaiban a tökéletes otthon kulcsait készhez kapja, és neki már csak költöznie kell. Egy új építésű, modern otthon visszafogott hatást keltő, de minőségű burkolatokkal és berendezéssel az, ami legjobban illik a Kos személyiségéhez, és amiben tökéletesen otthon tudja érezni magát. Ha mégis ráviszi a kényszer a felújításra, akkor viszont mindent megtesz azért, hogy a modern otthon ne csak álom legyen számára.

alvarez/istockphoto.com

Bika

A Bika szívós mégis romantikus természet, aki így nem retten meg a kihívásoktól, és szereti mindenbe beleadni a szívét-lelkét. Éppen ezért számára az ideális otthon egy olyan ház, amit saját maga újíthat fel. Legszívesebben beköltözne egy régi kúriába, amit aztán megment az enyészettől, visszaállítja régi pompáját, ugyanakkor személyes ízlésére formálhatja, de igazából bárhol jól tudja érezni magát, ahol azt érzi, hogy benne van a keze munkája a végeredményben.

FollowTheFlow/istockphoto.com

Ikrek

Az Ikrek imádja a társaságot, de ugyanígy szüksége van arra is, hogy időről időre el tudjon vonulni egy kicsit. A számára ideális otthon éppen ezért egy olyan vidéki ház, ami a városból is könnyen megközelíthető és ami tökéletes terepet ad a házi bulikhoz vagy a kertben szervezett eseményekhez, de van egy csendesebb, eldugott emeleti része, ami csak az ott lakóké, és ahová az Ikrek elvonulhat a családjával a világ szeme elől, ha éppen ahhoz van kedve.

Olvastad már?  A Halak szerelmi kompatibilitása
Jasmina007/istockphoto.com

Rák

A Rák számára a tökéletes otthon az, amiben a család minden tagja elfér. Mivel szereti a hagyományokat és távol marad mindentől, ami hivalkodó, egy régi kis parasztházban vagy akár egy klasszikus kockaházban is otthonra talál, de biztos, hogy a konyha lesz az első, amit megnéz. Ha van elég hely ahhoz, hogy a tágabb családot is asztalhoz ültesse egy karácsonyi lakomához, akkor szinte biztos, hogy boldog tud lenni ebben a házban.

skynesher/istockphoto.com

Oroszlán

Az életigenlő Oroszlán álomotthona egy penthouse, aminek hatalmas ablakaiból leláthat az egész városra. Álmai lakásához óriási terasz is tartozik, ahol bulikat szervezhet, de egymaga is élvezheti a szabad tér nyújtotta előnyöket. A modern otthont klasszikus kényelmi elemekkel, például kandallóval és óriási káddal egészíti ki, hogy látványosan nagyvilági életet élhessen, hiszen ebben a közegben érzi magát a legjobban.

Sisoje/istockphoto.com

Szűz

A Szűz igazi rendszerető, ezért számára egy minimalista, egyenes vonalvezetésű, modern ház az álomotthon, amit könnyű rendben tartani, átlátható és mindennek van benne helye. Fontos számára, hogy legyen kert, mert szívesen ül ki egy fa alá olvasgatni és a virágait is örömmel gondozza, de ennek is egyszerűen rendben tarthatónak kell lennie. Álomotthonában biztos, hogy van egy kényelmes dolgozó, ahol elmélyedhet a feladataiban.

Olvastad már?  Milyen sport való neked, a horoszkópod szerint
CreativaStudio/istockphoto.com

A cikk a következő oldalon folytatódik. Kattints ide a lapozáshoz >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást