Életmód / Ezotéria

4 csillagjegy, aki inkább a pasik között keres magának barátokat

4 csillagjegy, aki inkább a pasik között keres magának barátokat

Oroszlán

Az Oroszlánok jellemző módon nagyon jól megértik magukat a férfiakkal sőt, sokszor szinte kizárólag közülük kerülnek ki a barátaik. Nyitottak, közvetlenek, és sokszor nagyon vonzóak, úgyhogy a legtöbbször kifejezetten örülnek a férfiak, hogy egyáltalán szóba elegyednek velük.

Más kérdés, hogy gyakran az Oroszlánok tényleg csak barátkozni akarnak, és ez a másik részről nem feltétlenül örvendetes. Azonban, ha ezt a bizonyos határt elfogadják és tisztelik a férfiak, akkor nagyon jó kapcsolatot is kialakíthatnak az oroszlánokkal.

Mivel nem csak kedvesek, hanem általában jól átlátják a helyzeteket, ráadásul pozitív a hozzáállásuk és lehet rájuk számítani, az oroszlánokból könnyen válnak hosszútávon is jó barátok.

Kos

A Kosok is nagyon elevenek, kitartóak, és imádják a kihívásokat. Szó sincs arról, hogy ne lennének nőies vonásaik, de az élethez való hozzáállásuk sokak szerint inkább férfias jegyeket tükröz – emiatt igazán könnyen megértik magukat az ellenkező nemmel.

Irányító típusok, emiatt főnökként könnyen elszaladhat velük a ló, hajlamosak arra, hogy előtérbe kerüljön legrosszabb énjük. Azonban, ami főnökként a megítélésedben hátrányodra válhat, vagy ami a párkapcsolatodban partnerként kevésbé lehet előnyös, az barátként teljesen másként működik.

Mindig lehet számítani a támogatásodra, szókimondó, talpraesett vagy, és rád aztán egyáltalán nem jellemző a „gyengébbik nem” kifejezés. Pontosan emiatt jössz ki olyan jól a férfiakkal!

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást