Ezzel a csillagjeggyel illesz össze a legjobban a szerelemben

Ezzel a csillagjeggyel illesz össze a legjobban a szerelemben

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ezzel a csillagjeggyel illesz össze a legjobban a szerelemben

Kos

A Kosok igazi heves természetek, akik a szerelemben sem sokat gondolkodnak vagy mérlegelnek, csak követik az érzelmeiket.

Kosként lehet, hogy vonzónak találsz egy Skorpiót vagy egy Oroszlánt, azonban, mivel mindketten nagyon lobbanékonyak vagytok, az ilyen kapcsolatok, ugyan szenvedélyesek, gyorsan kiéghetnek. A Mérleg, a Vízöntő és az Ikrek azonban tökéletes társad lehet, mert megértik, de egyszerre ellensúlyozzák is hirtelen természetedet.

Bika

A Bikák nagyon mélyen képesek szeretni, és soha nem okoz gondot számukra, hogy a családjukért áldozatot hozzanak. Ha Bika vagy, minden jegy jól jár veled, hiszen könnyen alkalmazkodsz, és örömödet leled abban, hogy a másikat boldoggá tedd.

Neked azonban vigyázni kell, hogy mások ne használják ki ezt a tulajdonságodat, ezért a hasonlóan odaadó, önzetlen tulajdonságokkal megáldott Szűz, Bak, Rák vagy Halak lehet számodra az ideális társ, akivel boldog családot alapíthatsz.

Ikrek

Ikrekként szinte szomjazod a figyelmet, mindenkivel megtalálod a közös hangot, ezért valószínű, hogy több különböző jeggyel is volt már jó kapcsolatod.

A valódi érzelmeidet azonban csak nagyon keveseknek tárod fel, és a legtöbben csak a mókás felszínre kíváncsiak, így a kapcsolatotok nehezen mélyül el. Egy Kos, egy Oroszlán vagy egy Nyilas azonban képes a felszínre hozni a valódi érzelmeidet, így velük valóban bensőséges kapcsolatot alakíthatsz ki.

Rák

A Rákok számára a család szent és sérthetetlen, az egyik legfontosabb érték az életben. Rákként erősen vágysz a szeretetre, és ez azt is okozhatja, hogy néha olyan kapcsolatba kerülsz, ahol a másik kihasználja az odaadásodat.

Szintén veszélyt jelenthet, hogy egy hozzád hasonló álmodozóval hoz össze a sors, mert így nehezen tudtok valós talajt teremteni a kapcsolatotoknak. A Bika, a Szűz vagy a Bak azonban ideális társ lehet, aki mellett kiteljesedhetsz.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást