Vigyázz! Így tűnnek el a vitaminok az ételekből
Mi az igazság a nyers és a főtt ételekkel kapcsolatban? Hány fokon bomlik le a C-vitamin, és érdemes-e…
2014.03.31.Mi az igazság a nyers és a főtt ételekkel kapcsolatban? Hány fokon bomlik le a C-vitamin, és érdemes-e…
írta Sütő Gyöngyi 2014.03.31.Szuper-egészséges vegyes zöldségsaláta, amely nemcsak köret, de kiváló főétel is lehet. A fűszeres fokhagymás öntettől igazi ínyencséggé válik,…
írta Zabolai Margit 2014.01.27.A megfázást könnyedén orvosolhatjuk házilag is, ha a megfelelő élelmiszereket szerezzük be. Íme, 10 természetes orvosság, mely gyógyírt…
írta Kiss Tímea 2014.01.06.A téli időszakban a fekete retek és a jégcsapretek nagyon értékes vitaminforrást jelent szervezetünk számára. Előnyük, hogy nyersen…
írta Sütő Gyöngyi 2013.12.26.A görög joghurt szinte ugyanannyi fehérjéhez juttatja szervezetünket, mint a hús, a protein mellett pedig kalciumban is rendkívül…
írta bien.hu 2013.10.30.A C-vitamin segíti a sebgyógyulást, csökkenti a rák kialakulásának esélyét, elengedhetetlen a természetes zsíranyagcseréhez és a szép bőr…
írta Zabolai Margit 2013.10.14.Mi mindenre jó a só? Az ember – jogosan – a legjobban az egészségéhez ragaszkodik, hiszen nem mindegy,…
írta J. Anna 2013.10.03.Régi magyar neve kesereny. A görög neve – magnézium – a Thessáliában lévő Magnésiáról kapta a nevét. A…
írta J. Anna 2013.09.20.A legtöbb kismama vagy terhes anyuka nem rendelkezik elegendő idővel, mégis az egészséges táplálkozás számára kötelező. A főzés…
írta bien.hu 2013.08.22.Az egyik legszebb pillanatok egyike elé nézel a gyerekvállalással, azonban már a kisbaba tervezésekor sokat tehetsz egészségéért. Életet…
írta Kővári Laura 2013.08.22.