3 kínos randizós sztori arra az esetre, ha egy jót nevetnél

3 kínos randizós sztori arra az esetre, ha egy jót nevetnél

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 3 kínos randizós sztori arra az esetre, ha egy jót nevetnél

1/3. Mr. Bújci…

Szeretném már az elején leszögezni, hogy eleinte nagyon normálisnak tűnt a srác, de már az első randin észre kellett volna vennem a jeleket. Egy hangulatos kis kávézóban találkoztunk, abszolút nem volt feszélyezett a beszélgetés, viszont a randim mindig kínosan ügyelt arra, hogy valamelyik végtagunk összeérjen. Mikor hátráltam, ő közeledett, így hát térdkalácsaink örök szimbiózisba kerültek már az első randin. Én ennek nem tulajdonítottam nagy jelentőséget, de akkor jött a második randi.

Kora ősz volt, naplemente (igazi giccses helyzet), mi pedig egy vízparton ücsörögtünk egymás mellett. Megint jött a térdkalácsos incidens és ekkor már elkezdtem kicsit hátrálni, eleve nagyon nehéz valakivel úgy beszélgetni, hogy gyakorlatilag a számban van, ami konkrétan így volt, mert több bókot is kaptam, hogy mennyire cuki, ahogy tartom a nyelvemet beszélgetés közben.

Aztán egyre erőszakosabban közeledett felém, de nem bántóan, csak úgy, mint egy szeretethiányos kisgyerek, aki anyukája ölébe vágyakozik. Később már hangot is adott vágyainak és kérte, hogy „bújcizzunk”! Meglehetősen sokkolt a kérése a második randin, de ekkor a feje már az ölemben volt és lefagyva nem tudtam mit reagálni erre a kérésre. Így hát feldobtam, hogy sétáljunk egyet, de közben folyamatosan belém karolt és a hajamat szagolgatta, mint egy igazi pszichopata.

Randi végén pedig próbált megcsókolni, de mivel nem tudtam viszonozni az érzéseit, kértem, hogy inkább tartogassuk még az első csókunkat, mire ő vérig sértődött és kérte, hogy akkor legalább bújcizzunk. Nem, nem volt több randi.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást