Bugyi körkép férfiszemmel

Bugyi körkép férfiszemmel

Címlap / Stílus / Divat / Bugyi körkép férfiszemmel

Mint minden, a fehérneműkérdés is egyénfüggő, azért van néhány alapvető momentum, amiben a férfiak is egyetértenek. Vajon van kedvenc darabjuk? 

Cérnatanga

A cérnatanga az a fazon, ami a leginkább megosztja a férfiakat. Egyesek el sem tudnának képzelni szexibb fehérneműt ennél a darabnál, míg mások kedélyét egyáltalán nem borzolja ez a – szó szerint – pár anyagcsíkból álló bugyi.
 
Az mindenesetre biztos, hogy a cérnatanga csak a tökéletesen kerek és hibátlan popsin mutat igazán, ugyanis mivel maximálisan feltárja a domborulatokat és semmit sem takar, nem is tud formázni, optikailag javítani a helyzeten.

Tanga

Napjainkban lassan azt mondhatjuk, hogy a tanga lépett elő az elsődleges bugyi-helyre, hiszen már a fiatalok is inkább ebben a változatban gondolkodnak a hagyományos fazonok helyett.
Férfiszemmel ez mindenképpen jónak tűnik, hiszen a tanga tökéletesen utat enged a látványnak, de viselőként sem utolsó, hogy a jól eltalált fazonnal formázhatod a domborulataidat, mi több, a nadrágodat sem fogja megtörni semmilyen, oda nem illő vonal. 

Félfrancia fazon

Rengeteg férfi kedvence a félfrancia fazon. Ez a bugyi tulajdonképpen átmenet a francia- és a tanga között, tehát egyszerre sokatmondó és sokat sejtető. 
 
Segítségével tökéletesen kiemelhető a kerek popsi, mi több, a laposabbakból is nagyon szép formák csalogathatóak elő.
Pluszpont az ilyen bugyik mellett, hogy a csipkés változatok igazán kifinomult ízlésre engednek következtetni.

Franciabugyi

A franciabugyi a maga kihívóságával és vágykeltésével karöltve mégis csak a legtöbbet takaró fazon, de az garantált, hogy egyik férfinek sem ez fog eszébe jutni, ha meglát egy ilyen darabban.
Ez a bugyi tökéletes példája annak, hogyan lehetsz maximálisan szexi anélkül, hogy mindent kitennél a kirakatba. 

Hagyományos bugyi

Leginkább már csak a lánykáknak gyártanak ilyen fazonú bugyikat, ami nem csoda, hiszen alig van rá igény. Való igaz, hogy a férfiaknak sem a kedvencük, de ennek csak az lehet az oka, hogy a többi fazon sokkal csábítóbb. 
 
Mindenesetre nem kell száműzni ezeket a darabokat sem, csak jól kell válogatni. Azok, amik nem túl szélesek a fenék alsó részén, esetleg némi csipkével, fodorral vannak megbolondítva, nagyon is szexinek mutathatnak. 

Sportos vagy csipkés?

Hódítás gyanánt egyértelműen a csipke, de egyre több férfi előnyben részesíti a sportosabb, pamutfazont is, ami jó hír a kényelmet kedvelőknek.
Utóbbi talán azért lett ennyire népszerű, mert egyre közkedveltebbek a sportosabb nők, s bizony a sportcipőhöz, térdzoknihoz és a denevérujjú felsőhöz ritkán passzol a csipkecsoda. 

Ne legyen elnyűtt!

Bármelyik fazon és típus mellett teszed a voksodat, arra mindenkor ügyelned kell, hogy az adott darab sose legyen elnyűtt vagy bolyhos.
Még ha a kedvenc bugyidról van szó, akkor is meg kell válnod tőle, ha az anyaga feladta. A legszexibb darab is elveszti értékét, ha egyáltalán nem olyan, mint fénykorában volt. 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást