Így biztosan nem szúrod el! Randizási szabályok, hogy jól sikerüljön az első találkozás

Így biztosan nem szúrod el! Randizási szabályok, hogy jól sikerüljön az első találkozás

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Így biztosan nem szúrod el! Randizási szabályok, hogy jól sikerüljön az első találkozás

Az első randira többnyire mindenki kissé idegesen, feszengve megy el. Gyakran túlságosan meg akarunk felelni a másiknak és emiatt szúrjuk el az egészet. Ha szeretnéd, hogy jól süljön el az első találkozás és legyen folytatás is, olvasd el cikkünket, amelyben felsoroljuk, mi az, amit mindenképp érdemes elkerülnöd!

Légy önmagad

Közhelyként hangzik, mégis az egyik legfontosabb dolog, hogy az első randin légy önmagad. Természetes, hogy igyekszel a legjobb oldaladat megmutatni, de semmiképp ne próbálj másabbnak tűnni, mint amilyen vagy.

Hidd el, egy idő után mesterkéltnek fog tűnni a viselkedésed és egyébként is, kinek jó, ha becsapod a másikat? Hagyd, hogy a valódi személyiséged fogja meg a pasit, így akár hosszú távú kapcsolat is kialakulhat a randiból!

Ne félj megnyílni előtte

Lehet, hogy szégyellős típus vagy, ráadásul már sokat csalódtál, mégis ha szimpatikusnak találod a pasit, érdemes már első alkalommal megnyílnod előtte. Mesélj el neki magadról néhány személyes történetet és beszélj bátran az érzéseidről, mik azok a dolgok, amelyeket igazán szeretsz.

Így hamar felfedezhetitek, mik azok a tevékenységek vagy hobbik, amelyek közösek bennetek. Mutasd meg neki, hogy alapvetően pozitív ember vagy és van önbecsülésed. Ezekkel hamar meghódíthatod a másikat.

Mutasd meg a humoros oldaladat

Légy őszinte: ugye te is kedveled a humoros embereket? Ezzel szinte mindenki így van, szinte biztos, hogy a partnered is.

A randin próbálj ellazulni, ne görcsölj rá és hints el egy-két viccet vagy idézz fel pár humoros szituációt az életedből.

A humorérzék, a nevetés és a vidám személyiség az egyik legszexisebb tulajdonság, hidd el!

Ha úgy látod, tetszik az illetőnek a humorod, akkor következő lépcsőfokként akár meg is viccelheted őt vagy ugrathatod mindenféle kétértelmű megjegyzéssel – természetesen úgy, hogy ne sértődjön meg. Ez segíthet abban, hogy hamar el hullámhosszra kerüljetek.

Légy spontán

Lehet, hogy hosszú órákat készültél a randira és legbelül nagyon görcsölsz és aggódsz, hogy minél jobban sikerüljön a találkozás, de ezt semmiképp ne mutasd! Viselkedj úgy, mintha csak egy baráti találkozóra mentél volna el.

Legyél ötletes és spontán, akár te is javasolhatsz randihelyszínt, biztosan értékelni fogja a partnered. Nem kell a klasszikus helyekhez ragaszkodni, mozi vagy kávézó helyett menjetek inkább közösen kutyát sétáltatni, próbáljátok ki a falmászást vagy kiránduljatok egyet.

A lényeg, hogy mindketten örömeteket leljétek benne. Egy számotokra élvezetes program során könnyebben megy majd az ismerkedés és sokkal közelebb kerülhettek egymáshoz, mintha csak egy csésze kávét szorongatva, egy asztalnál feszengve érdeklődnétek egymás hobbijai iránt.

Hallgasd végig

Az emberek legkönnyebben úgy tudnak megnyílni, ha azt érzik, a partnerük szívesen és figyelemmel hallgatja őket.

Légy jó hallgató! Egy férfi számára sokat jelent, ha érdeklődsz az élete és a személyes dolgai iránt.

Kérdezd a gyermekkoráról vagy a munkájáról, hallgasd végig, mutasd ki érdeklődésedet és tégy fel kérdéseket. Így sokkal jobban megismerhetitek egymást és már az első alkalommal kialakulhat egyfajta bizalom köztetek.

Kapcsold ki a telefonodat

Bár evidensnek tűnik, mégis ki kell hangsúlyoznunk, mennyire fontos, hogy ha elmész egy randira, akkor semmi mással ne foglalkozz, csak a partnereddel. Ha nem is kapcsolod ki, legalább némítsd le a telefonodat és semmi esetre se vedd elő, míg együtt vagytok.

Beszélgetés közben vegyétek fel a szemkontaktust és csak egymásra figyeljetek. Egy beérkező SMS hangja megbonthatja a harmóniát és kizökkenthet benneteket.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást