9 bevállalós napszemüveg, a 2020-as nyári trendek szerint – lelőhelyekkel

9 bevállalós napszemüveg, a 2020-as nyári trendek szerint – lelőhelyekkel

Címlap / Stílus / Divat / 9 bevállalós napszemüveg, a 2020-as nyári trendek szerint – lelőhelyekkel

Itt a nyár és a forró napsütés, ami ellen nemcsak bőrünket, hanem a szemeinket is aktívan védenünk kell. Ha idén nem is fogunk annyian a tengerparton nyaralni mint terveztük, még nem jelenti azt, hogy le kell mondjunk egy stílusos napszemüveg viseléséről.

2020 igazán elkényeztet minket a változatosságával, hiszen merész és visszafogott, illetve retro és futurisztikus darabok egyaránt divatban lesznek idén.

A napszemüveg remekül öltözteti viselőjét és egy sima basic viseletet is új szintre tud emelni egy jól megválasztott darab. A túlméretezett rovarszerű keretet szereted, vagy a szexis cicás formájút, esetleg a színes lencse a kedvenced, vagy a finom vékony fémkeret? Idén minden stílusban megtalálod a neked való darabot, mert tobzódunk a csinos kreációkban. Íme kilenc stílusos napszemüveg, ami idén nyáron trend lesz, te melyiket választanád?

Sikkes mini 

Az elmúlt években az alig észrevehető-keretű napszemüvegek uralkodtak, idén viszont egy kis vintage-löketet kapnak a mini verziók. Ezek a darabok olyan könnyűek hogy észre sem veszed, hogy a fejeden vannak, azonban kis méretük ellenére nagyon divatos megjelenést kölcsönöznek. 

1. Firstbuyfree, 2. Roxjewelryshop (háttérkép: Alexas_Fotos/pixabay.com)

 

Áttetsző keret

A transzparens keretek már megvetették lábukat a divat örökké változó világában, idén azonban egy kis csavarral láthatjuk viszont őket, ugyanis már nemcsak sima, hanem színezett üvegű darabokban is pompázhatunk.  A keretek is lehetnek halványan színezettek, így igazán változatos kreációk közül válogathatunk.

1. ASOS, 2. lenshop.eu, 3. Freepeople (háttérkép: Alexas_Fotos/pixabay.com)

 

Egyenes vonalú sikk

A futurisztikus aviátor trend idén kiforrottabb formában tér vissza, ami a túlméretezett formában és a kissé sportosabb megjelenésben valósul meg. Mondhatni merész választás egy ilyen napszemüveg, de izgalmas sikkje lehengerlő. 

1. ysl.com, 2. mrpeachy.com, 3. wildfruitfashions.com (háttérkép: Alexas_Fotos/pixabay.com)

 

Fehér látomás

Ha unod a feketét, fordulj 180 fokot és válassz fehéret. Minden formában és méretben kifinomult hatást kelt ez a szín, ami remekül kiemeli a napbarnított bőrt és a színes nyári ruhák árnyalatait. Bármilyen színű lencsével válaszhatod, jól fogsz benne kinézni.

1. ASOS, 2. rebelliousfashion.co.uk, 3. icing.com (háttérkép: Alexas_Fotos/pixabay.com)

 

Az örökzöld teknőckeret

A teknőckeretes szemüveg úgy látszik, sosem fog kimenni a divatból, hiszen – mint minden évben – idén is új variációkkal rukkoltak elő a dizájnerek. Mindegyik öltözködési stílushoz találsz olyan teknőckeretes napszemüveget, amivel az szépen fog mutatni, így érdemes beruházni egy minőségi darabra, hiszen örök sláger. 

1. Pull & Bear, 2. Lane Crawford, 3. brillianthippie.com (háttérkép: Alexas_Fotos/pixabay.com)

 

Retro kerek 

A kerek napszemüveg örök divat, amivel sosem lőhetünk mellé. Bármilyen anyag és keret jól áll ennek a formának, ami instant sikket kölcsönöz viselőjének. Az is nagy előnye, hogy – mérettől függően – minden arcformához remekül áll. 

1. envyotica.com.br, 2. reddress.com, 3. matchesfashion.com (háttérkép: Alexas_Fotos/pixabay.com)

 

Pink árnyalatok

Az erős pink napszemüveg már egyszer volt divatban a kétezres évek elején, mikor Paris Hilton és Britney Spears pompáztak benne, de valljuk be, be az az időszak nem éppen a letisztult eleganciáról volt híres. 2020-ban viszont ez a napszemüveg is stílusos formában tér vissza, hiszen szinte bármihez felvehetjük ezeket a csinos darabokat. 

1. reddress.com, 2. matchesfashion.com, 3. Net-a-porter (háttérkép: Alexas_Fotos/pixabay.com)

 

Síszemüveg

Formáját tekintve ez a napszemüveg olyan, mintha síeléshez használnánk, pedig idén a mindennapokban pompázunk majd vele. Ez a szokatlan forma a szögletes alakja miatt különösen előnyös a kerek arcformához.

1. Prada, 2. jebiga.com, 3. shopbop.com (háttérkép: Alexas_Fotos/pixabay.com)

 

Geometrikus

Ez az oktagon, azaz nyolcszöglet-forma minden nagy márkánál fellelhető lesz idén. Fekete üveggel vagy színessel, vékony vagy vastag szárral, finom fém vagy robosztus műanyag kerettel: mindenhogy stílusos, mégis izgalmas napszemüveg. Modern, mégis elegáns viselet, ami kortól függetlenül mindenkin jól mutat. 

1. shopbop.com, 2. roxjewelryshop.com, 3. Zaful (háttérkép: Alexas_Fotos/pixabay.com)

 

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást