Szerelem / Párkapcsolat

5 ok, amiért azt mondja szeret, miközben nem is érzi ezt

Hirtelen felindulásból

Előfordul, hogy egyes férfiak azért mondják ki a bűvös szót, mert egyszerűen nem jut eszükbe semmi más.

Például tegyük fel, hogy a kapcsolatotok kezdetén kialakul közöttetek egy fűtött vita, te pedig úgy érzed, nagyon megbántott téged a pasid.

Ilyenkor megesik, hogy a srác azért mondja azt, hogy szeret, mert egyszerűen semmilyen más megoldás nem jut az eszébe; csak szimplán bedobja ezt a szót, és reméli, hogy megoldja a problémát.

Még akkor is, ha ezt nem gondolja komolyan.

Tudja, hogy ezt akarod

Ha már együtt vagytok a sráccal egy ideje, de még nem mondtátok ki egymásnak ezt a szót, az nem csak neked tűnt fel! Bizony, még ha nem is gondolja komolyan a kettőtök közötti kapcsolatot, akkor is érzékeli, hogy ennyi idő után mondanotok kéne.

Ezért előfordul, hogy szimplán azért vall neked szerelmet, mert tudja, hogy ezt szeretnéd hallani. Ha úgy gondolod, hogy ez áll a háttérben, érdemes rákérdezned, miért is szeret téged.

Ha őszintén így érez, meg tudja mondani, ha viszont csak hebeg-habog, egyáltalán nem mondott igazat.

Kihasznál téged

Sajnos túl gyakran fordul elő, hogy az egyik fél őszinte reményekkel kezd el ismerkedni valakivel, míg a másik szimplán csak szórakozni szeretne. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem tart téged szépnek és jófejnek!

De nagy az esélye annak, hogy csak a hálószobádba akar bejutni, és emiatt még arra is képes, hogy valótlanul szerelmet valljon neked.

Rengetegen hitetik el másokkal, hogy őszinték az érzéseik, majd egy együtt töltött éjszaka után teljesen felszívódnak a föld felszínéről.

Gyerekes a gondolkodása

Sok olyan ember létezik, akik egyszerűen nem értik meg, milyen óriási súlya van egy-egy szónak. Ők azok, akik bármit kimondanak, de nem azért, hogy átverjenek téged; hanem sokkal inkább azért, mert túlságosan gyerekes a gondolkodásuk.

Számára egy „szeretlek” a hirtelen fellángolásból fakad, ami nem jön őszintén, és még ha az adott pillanatban úgy is gondolja, a következőben már egészen másképp vélekedik.

Ők azok a férfiak, akik annyira el vannak foglalva saját magukkal, hogy bele sem gondolnak abba, te mit érzel.

Olvastad már?  Hogyan kezeljük az érzelmi másnaposságot?

Hogy ne legyen kínos

Megesik, hogy te már úgy érzed, nagyon szereted a pasidat, és ezt el is mondod neki. Ha viszont a srác nem érez így, tudja jól, hogy az elkövetkező percek, sőt, napok borzasztóan kínosak lesznek.

Így amiatt, hogy megelőzze a kellemetlen helyzeteket, inkább azt mondja, hogy ő is szeret téged; még ha nem is gondolja teljesen komolyan.

A gond csak az, hogy a második szeretlekre ilyenkor hosszú ideig várhatsz, de nem fog bekövetkezni.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást