Ilyen a szeptemberben születettek személyisége – a számmisztika szerint

Ilyen a szeptemberben születettek személyisége – a számmisztika szerint

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ilyen a szeptemberben születettek személyisége – a számmisztika szerint

Milyen száma van a szeptembernek?

Szeptember a kilencedik hónapunk az évben, így aztán nincs is sok extra teendőnk a számolással kapcsolatosan. Mivel a számmisztikában általában addig kell mennünk az elemzéssel, míg egyjegyű számot nem kapunk, a szeptembert illetően kézenfekvő az eredmény: ennek a hónapnak a száma a kilences.

Önzetlenség, jószívűség, tenni akarás jellemez

Nagyon önzetlen felnőtt lettél, és valószínűleg már gyermekkorodban is magadénak tudhattad ezt a fontos tulajdonságot. Jó eséllyel a türelem mintaképe voltál, legalábbis aligha számolhatnak be arról a szüleid, hogy nem tudtak benned megbízni, vagy éppen nehezen kezelhető gyerek lettél volna. Ebből kifolyólag sajnos megeshet, hogy már gyermekkorodban is túl nagy felelősség hárult rád, lehet, hogy pontosan a felismert terhelhetőséged miatt érezték úgy a szüleid, hogy felnőtt vagy – holott még javában gyermek voltál.

Mit árul el rólad a születési hónapod a számmisztika szerint? Ilyen vagy, ha szeptemberben születtélKép forrása: Depositphotos.com

Legfeljebb akkor lehettek veled problémák, amikor úgy érezted, hogy visszaéltek a jó szándékoddal, illetve azt tapasztaltad, hogy kihagytak valamiből. Az ilyen esetekben ugyanis hajlamos vagy személyes sértésnek venni a történteket, és igazán könnyen kínos helyzetbe sodrod magadat.

Sérüléseket szerezhettél a jószívűséged miatt is, mert becsületes emberként te magad is az igazságot keresed, és ez sokak számára szemet szúrhatott.

Jó adag erkölcsi szilárdság és nagylelkűség jellemző rád, ami felnőttként akár a szakmai utadat is meghatározhatta. Gyakori ugyanis, hogy a kilences születési számmal rendelkező emberek valamilyen humanitárius munkakört választanak maguknak: úgy általában az embereknek, gyerekeknek, vagy akár az állatoknak segítenek. Sokan lépnek környezetvédelmi, egészségügyi, vagy éppen tanítói, gyógyítói pályára.

Az érzékeny természetedet jó, ha támogatja valaki

Bár sikert sikerre halmozhatsz a karrieredben, vagy a magánéletedben, az igazságérzeted nagyon sokszor közbeszól. Ez természetesen nem egy rossz dolog, de sajnos az üzleti világban gyakran nem célravezető. Ezért általában sikeresebbek azok a kilences születési számmal rendelkező emberek, akik mellett van egy olyan (üzlet)társ, aki a nyers erőt képviseli.

Miközben te a szívedet, lelkedet és az erkölcsöt teszed a feladatokba, addig a társad beleteheti azt, amit az üzlet a háttérben megkövetel.

Ugyan téged elsősorban nem az anyagi javak motiválnak (sőt), azt célszerű felismerned, hogy ha pénzhez jutsz, azzal másoknak is segíthetsz, nem érdemes tehát direkt visszafognod magadat, ha végre nem csak szívvel érezhető, hanem kézzel fogható eredménye is van a munkádnak.

Barátságos, kedves természet vagy, könnyen barátkozol, és sokszor már a mosolyod is leveszi a lábáról az embereket, azonnal érzik, hogy neked megnyílhatnak. 

Ez a könnyedség azonban sokkal inkább a barátságaidra és a kollegiális viszonyaidra igaz, párkapcsolatban nem igazán jellemző rád ez a felhőtlen magatartás.

Általában nehezen tudod teljes mértékben önmagadat adni, mintha valami mindig feszélyezne, visszafogna. Megeshet, hogy túlanalizálod a dolgokat, és ez párkapcsolatban (is) sokszor hátrányos. Gyakran nehéz elfogadnod, hogy nem feltétlenül van értelme kézzel fogható magyarázatot keresni az érzelmekre, a párkapcsolatban hozott döntéseinkre.

VIDEO Melyik színt utálod a legjobban?

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást