A számmisztika szerint ilyen a szeptemberben születettek személyisége

A számmisztika szerint ilyen a szeptemberben születettek személyisége

Címlap / Életmód / Ezotéria / A számmisztika szerint ilyen a szeptemberben születettek személyisége

Milyen száma van a szeptembernek?

Szeptember a kilencedik hónapunk az évben, így aztán nincs is sok extra teendőnk a számolással kapcsolatosan. Mivel a számmisztikában általában addig kell mennünk az elemzéssel, míg egyjegyű számot nem kapunk, a szeptembert illetően kézenfekvő az eredmény: ennek a hónapnak a száma a kilences.

Önzetlenség, jószívűség, tenni akarás jellemez

Nagyon önzetlen felnőtt lettél, és valószínűleg már gyermekkorodban is magadénak tudhattad ezt a fontos tulajdonságot. Jó eséllyel a türelem mintaképe voltál, legalábbis aligha számolhatnak be arról a szüleid, hogy nem tudtak benned megbízni, vagy éppen nehezen kezelhető gyerek lettél volna. Ebből kifolyólag sajnos megeshet, hogy már gyermekkorodban is túl nagy felelősség hárult rád, lehet, hogy pontosan a felismert terhelhetőséged miatt érezték úgy a szüleid, hogy felnőtt vagy – holott még javában gyermek voltál.

Mit árul el rólad a születési hónapod a számmisztika szerint? Ilyen vagy, ha szeptemberben születtélKép forrása: Depositphotos.com

Legfeljebb akkor lehettek veled problémák, amikor úgy érezted, hogy visszaéltek a jó szándékoddal, illetve azt tapasztaltad, hogy kihagytak valamiből.

Az ilyen esetekben ugyanis hajlamos vagy személyes sértésnek venni a történteket, és igazán könnyen kínos helyzetbe sodrod magadat.

Sérüléseket szerezhettél a jószívűséged miatt is, mert becsületes emberként te magad is az igazságot keresed, és ez sokak számára szemet szúrhatott.

Jó adag erkölcsi szilárdság és nagylelkűség jellemző rád, ami felnőttként akár a szakmai utadat is meghatározhatta. Gyakori ugyanis, hogy a kilences születési számmal rendelkező emberek valamilyen humanitárius munkakört választanak maguknak: úgy általában az embereknek, gyerekeknek, vagy akár az állatoknak segítenek. Sokan lépnek környezetvédelmi, egészségügyi, vagy éppen tanítói, gyógyítói pályára.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást