A 15 ezer forintos krém, amiért megőrült a net: kikevertem 300 forintból

A 15 ezer forintos krém, amiért megőrült a net: kikevertem 300 forintból

Címlap / Stílus / Arc / A 15 ezer forintos krém, amiért megőrült a net: kikevertem 300 forintból

Két kattintás, és kiderült, hogy 300 forintból is kijön

Elöljáróban leszögezném, hogy nem vagyok bőrgyógyász, sem kozmetikus, és természetesen azt sem tudhatom biztosan, hogy a szupernyerőnek kikiáltott arcpakolásnak milyen összetevői vannak.

Mivel nem próbáltam az eredeti terméket, így a saját utánzatom hatását sem tudom összevetni vele, csak abból tájékozódom, amit az interneten találtam róla, illetve a saját tapasztalataimat osztom meg. Ezt leszögezve, nézzük, mit is tud a pakolás, mennyiből lehet kihozni a házi változatot, és milyen lesz annak az eredménye.

Rózsaszín anyag Ausztráliából

A körülbelül 15 ezer forintba kerülő agyagpakolás elég aprócska tégelyben érkezik, viszont legalább ingyen kiszállítják Magyarországra is. Az biztos, hogy a gyártó jól ráérzett arra, mi kell a közösségi médiának ahhoz, hogy szerelembe essen egy termékkel: az állatokon nem tesztelt, kizárólag természetes alapanyagokból álló krémnek már a csomagolása is gyönyörű, visszafogott pasztell színei egyszerűen Insta fotóra kívánkoznak.

Megőrül az internet ezért a 15 ezer forintos krémért: megpróbáltam 300 forintból kikeverni

Mindez persze nem lenne elég sokra, ha a krém nem lenne hatékony, de a közösségi médiát böngészve úgy tűnik, mindenki odáig van az eredménytől: a beszámolók szerint az agyag, miközben megszárad az arcon, magába szívja a szennyeződéseket, és heti egy-két használat mellett a bőr sokkal tisztább lesz, a pórusok összehúzódnak, a bőrfelszín egyenletesebb lesz.

A sok-sok pozitív visszajelzés olyannyira ígéretesnek tűnt, hogy már-már elkezdtem gondolkodni rajta, hogy megrendelek egy dobozzal ebből a csodaszerből, de a kommenteket böngészve egy dolog gyanússá vált: néhányan megkérdezték, hogy mégis mi van a krémben a rózsaszín agyag mellett, amire a gyártó kitérő választ adott.

Ez persze két okból lehetséges: vagy azért, mert nem szeretnék elárulni a siker titkát, vagy pedig azért, mert igazából nincs benne semmi más. A rózsaszín agyagnak viszont egy kilogrammja 3-5 ezer forintba kerül, és ebből egy fél életre elegendő mennyiségű arcpakolást elő lehet állítani. Úgyhogy fogtam magam, és ezen az úton indultam el.

VIDEO 6 dolog amit soha ne érints meg más házában

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást