Család / Életmód

5 kedves anyák napi ajándék, amit a távolból is átadhatsz

5 kedves anyák napi ajándék, amit a távolból is átadhatsz

Ez azonban nem lehet kifogás, hogy egy kedves meglepetéssel emlékeztesd az anyukádat vagy nagymamádat arra, hogy mennyire hálás vagy mindenért, amit érted tett. Ezeket az ajándékokat a távolból is „át tudod” adni, és biztos, hogy nagy örömet okozol velük.

Zenés videó

Egy megható összeállítás a kedvenc képeitekből vagy pár másodperces jelenetek egy videóból a megfelelő zenei aláfestéssel nagyon hatásosak tudnak lenni. Biztosan könnyet csalnak anyukád szemébe.

A zenés videókat az okostelefonod segítségével is elkészítheted. A legtöbb készülék ajánl is fel a fényképeidből összeállított kis lejátszási listákat, amiket aztán, ha szeretnél, egyedileg szerkeszthetsz is, de vannak ingyenes weboldalak is, például a https://placeit.net/ ahol egy pici angol tudással elkészítheted a saját kisfilmedet.

A kész videót e-mailben, de akár üzenetben is elküldheted, így anyukád akkor is meg tudja nézni, ha ő maga nem különösebben ért esetleg a technológiához.

Zenés videó nagymamának
stefanamer/istockphoto.com

Egyedi képeslap

Egy képeslap a legkevesebb, amit megérdemel az anyukád! És bár a bolti lapok között is vannak igazán szépek, sőt egy kedves üzenettel ezeket is egyedivé teheted, készíthetsz egyedi képeslapot is – felidézve ezzel a gyerekkorodban, saját kézzel gyártott meglepetéseket. Ha például a gyerekek kezét is körberajzolod, majd ezt használjátok egy 3D képeslaphoz, azzal igazán személyre szabottá teheted az ajándékot.

Egyedi képeslap készítés
halfpoint/istockphoto.com

Küldj egy ölelést!

Mindenkinek hiányzik most egy nagy ölelés az unokáktól. Ha a karjait kitáró gyerkőcöt körberajzolod, vagy csak a két tenyerének papír lenyomatát kötöd össze éppen olyan hosszú szalaggal, mint a két keze közötti távolság, akkor azzal borítékba teheted az ölelését. A valódi élményt persze semmi nem pótolja, de igazán kedves meglepetés lehet ez az anyukádnak, és szép emlék is lesz belőle.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást