Az oka annak, hogy a férfiak jelentős része szívesen ismerkedik idősebb nővel

Az oka annak, hogy a férfiak jelentős része szívesen ismerkedik idősebb nővel

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Az oka annak, hogy a férfiak jelentős része szívesen ismerkedik idősebb nővel

Évtizedekkel ezelőtt még mindenki felkapta a fejét arra, ha egy nő nála 10, vagy akár 20 évvel fiatalabb férfivel ismerkedett. Mára viszont már egészen sokat változott a helyzet.

Sőt, ami azt illeti, egyre több nő ismerkedik szívesen fiatalabb férfiakkal, és rengeteg esetben ezek a kapcsolatok komolyak is.

Eláruljuk, mi az oka annak, hogy a férfiak szívesen randiznak idősebb nőkkel!

A tapasztalat

Egy idősebb nőnek több tapasztalata van, és nem csak az ágyban! Ő többet látott az életből, bölcsebb, jobban kezeli a bonyolult élethelyzeteket, ez a fajta megoldókészség pedig igazán vonzó a férfiak szemében.

Azt érzik, hogy tanulhatnak a nőtől, fejlődhetnek mellette, és – még ha általában ez a pasik “feladta” is -, biztonságban érezhetik magukat mellettük, mert mindig tudják, mi a teendő.

Egy idősebb nő már tisztában van azzal, hogy mit akar az élettől, határozottabb, és ez a hétköznapokban vagy épp az ágyban is megmutatkozik. A férfiak szemében nagyon vonzó az, aki képes kezébe venni az irányítást!

 

Más szemlélet

Az emberek többsége leginkább a saját korosztályával tölt sok időt. És ebből kifolyólag randizgatni is olyanokkal kezdenek, akikkel nagyjából egyidősek.

Ezért amikor egy srác megismerkedik egy idősebb nővel, azt kezdi érezni, hogy a világot egészen más lencsén keresztül is lehet nézni.

Hiszen egy ilyen nőnek más véleménye van például a politikáról, a munka világáról, a filmekről vagy éppen az anyagi döntésekről; a beszélgetések pedig sokkal izgalmasabbak lesznek, mint korábban másokkal.

Rengeteg hasznos tanáccsal tudja ellátni őt, és a férfi azt kezdi érezni, hogy hatalmasat fejlődik mellette.

 

Kevesebb vita

Fiatalabb korban nem ritka, hogy hajlamosak vagyunk a túlfűtött veszekedésekre, ráadásul a hormonok is gyakran veszik át felettünk az irányítást.

A férfiak viszont arról számolnak be, hogy amikor idősebb nővel ismerkednek, a drámai helyzetekből jóval kevesebbet élnek át.

Ők ugyanis érzelmileg érettek, inkább elszámolnak 10-ig, mintsem hogy gyorsan cselekedjenek, és képesek irányítani az érzéseiket.

Ahelyett, hogy játékokat űznének, inkább egyenesek, mert tudják, hogy mi fontos az életben, és mi az, amire nem éri meg időt pazarolni. Ha valami nem tetszik nekik, őszintén megmondják, így pedig a kapcsolat is gyorsabban fejlődik.

 

Reális gondolkodás

Mind hajlamosak vagyunk időnként álomvilágban élni, és azt gondolni, hogy a kedvünkért majd minden tökéletesen alakul. Aztán szembesülünk a valósággal.

Az idősebb nők ennek köszönhetően reálisan gondolkodnak, és tisztában vannak azzal, hogy az élet tele van boldogsággal, de cserébe csalódásokkal is.

Tudják, hogy a nehezebb időszakokat hogyan kezeljék, és azt is, hogy mi az, amit kénytelenek elfogadni, ahelyett, hogy folyton küzdenének ellene – ilyen például az idő múlása is.

A 30-as éveink közepén még elvakultan küzdünk a ráncokkal és ősz hajszálakkal, de előbb-utóbb megértjük, hogy nem az életkorunk dönti el, mennyire vagyunk szexisek. A fiatalabb férfiak imádják, ha egy nő jól érzi magát a bőrében!

Nők és fiatal férfiak

Persze felmerül a kérdés egy ilyen témánál: vajon mi tehet arról, hogy az idősebb nők is egyre szívesebben ismerkednek fiatalabb férfiakkal? Az ok valójában többrétű.

Ezek a pasik általában sokkal nyitottabbak, hajlandóak kísérletezni, és izgalmasabbak velük a hétköznapok.

Többet utazgatnak, kirándulnak, ahelyett, hogy az otthon kényelmébe menekülnének.

Kimondottan energikusak, és ez a pozitív vibrálás a nőkre is átragad, amitől nem csak a kedvük lesz jobb, de fiatalabbnak is érzik magukat lélekben.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást