Amiért vagányabb vagy 30 felett, mint a 20-as éveidben

Amiért vagányabb vagy 30 felett, mint a 20-as éveidben

Címlap / Életmód / Egészség / Amiért vagányabb vagy 30 felett, mint a 20-as éveidben

Minden kornak megvan a maga szépsége, de míg sokan azt hiszik, hogy az évtizedek fordulója mindig egy újabb sebességet jelent a lejtőn lefelé haladva, a 30-as éveidben valójában igazán csúcsformában vagy.

Ami azt illeti, sokkal menőbb lettél mostanra, mint 20 évesen voltál!

Tudod, hogy ki vagy, és nem akarsz másnak látszani

Míg a 20-as éveid az útkeresésről szólnak, a 30-as éveidre jórészt eldöntötted, mi az, ami jó neked.

Bár még mindig rengeteg kaland és tanulás áll előtted, már tudod, hogy ki vagy, és senki kedvéért nem próbálsz meg másnak látszani.

Nem érdekel, mit gondolnak rólad, akkor is kimondod a véleményedet, és megtanultál kiállni az olyan ügyek mellett, amelyek fontosak neked.

A legjobb formádban vagy

Mind a férfiak, mind a nők a 30-as éveikben érik el legvonzóbb formájukat.

Ekkor még mindig fiatal a tested, de már pontosan tudod, mi az, ami jól áll neked, van önbizalmad is, ami szintén nagyon szexi, így ilyenkor vagy a legvonzóbb.

Külön jó hír, hogy partnered is éppen a legvonzóbb életszakaszában van, aminek bizonyára te is örülsz, ha pedig még randizgatsz, ezekben az években fogsz a legszexisebb férfiakkal és nőkkel találkozni.

 

Kevesebbet aggódsz a jelentéktelen dolgokon

Nem azt mondjuk, hogy a 30-as éveid a tökéletes ellazulásról szólnak, hiszen például a munkahelyi stressz vagy a családi ügyek ilyenkor is okoz adhatnak az izgalomra, de ezekből jóval kevesebb lesz, mert megtanulsz szelektálni.

Nem zaklatod fel magadat jelentéktelen dolgokon, nem izgulsz azon, mit gondolnak rólad olyanok, akiknek egyáltalán nem számít a véleménye, és nem stresszelsz olyan helyzetek fölött, amiket nem tudsz megoldani.

Sokkal nyugodtabb, így sokkal kúlabb is vagy.

 

Odafigyelsz az egészségedre

Lehet, hogy egy átbulizott éjszaka jobban megvisel, mint 20 évesen, és talán egy sima náthából is lassabban épülsz fel, de a 30-as éveidben éppen ezért végre elkezdesz odafigyelni magadra, arra, hogy mit eszel, hogy elég vizet iszol-e, és valószínűleg mostanra a sport is megtalálta a helyét az életedben.

Mivel még mindig fiatal és életerős vagy, ezzel a plusz odafigyeléssel és öngondoskodással a 30-as éveidben életed legegészségesebb formájában lehetsz.

 

Megszabadultál a hamis barátoktól

Lehet, hogy mostanra kevesebben vannak, de azok a barátok, akikkel a mai napig kitartotok egymás mellett, valóban közeli és fontos szereplői az életednek.

Ez nem csak azért nagyszerű, mert így sokkal kevesebb a dráma, hanem azért is, mert ezek az emberek tényleg támogatnak a céljaid elérésében, melletted vannak, segítenek, ahelyett, hogy féltékenységből vagy önzésből szabotálnák a sikereidet.

Mostanra valószínűleg a mérgező kapcsolatokat is sikerült leépítened, vagy megtanultad kezelni őket, legyen szó akár munkatársakról vagy családtagokról.

 

Tudod, hogy mit akarsz

Nem csapongsz, nem követed az éppen aktuális trendeket ész nélkül, mert tudod, hogy mi az, amit szeretnél.

Ha pedig tudod, hogy mi az, amit valójában akarsz, legyen szó munkáról, magánéletről vagy a párkapcsolataidról, akkor nem is félsz tenni érte, hogy megvalósítsd ezeket a célokat.

Nem térsz le tévutakra, nem mész félelemből olyan irányba, ami máshová vezet, mert tudod, hogy ott úgysem lennél boldog.

Akkor meg miért vesztegetnéd az időd?

 

Erősebb vagy, mint valaha

A 30-as éveidre minden bizonnyal keresztülmentél már néhány hullámvölgyön, érzelmi megpróbáltatáson, nehéz helyzeten, lehet, hogy voltak nagy bukásaid, szerelmi csalódásaid, sőt talán veszítettél is már el számodra fontos embereket.

Mindez azonban azzal is jár, hogy mostanra tudod: képes vagy túllépni ezeken a helyzeteken, megélni a fájdalmat, majd felállni és továbbmenni.

A tudat pedig, hogy ilyen erős vagy, abban is segít, hogy a következő nehéz helyzetben felismerd: ezt is túl fogod élni.

 

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást