4 ok, amiért jogosan érezheted úgy, a horoszkópod nem illik hozzád

4 ok, amiért jogosan érezheted úgy, a horoszkópod nem illik hozzád

Címlap / Életmód / 4 ok, amiért jogosan érezheted úgy, a horoszkópod nem illik hozzád

1/4 Két csillagjegy határán születtél

Értelemszerűen annál erőteljesebben érvényesülnek egy adott horoszkópnak a tulajdonságai, minél inkább a jegy közepén járunk. Azok, akik két csillagjegy határán születtek, csak néhány nap választja el őket a soron következő, vagy az előző jegytől, nagyobb eséllyel érzik úgy, hogy nem teljesen igaz rájuk a horoszkópjuk.

Ebben az esetben jellemzőbb, hogy nem csak a „hivatalos” csillagjegyeddel érdemes foglalkoznod, hanem azzal is, amelyik még a dátumot tekintve közel áll hozzád. Valószínű, hogy a két jegyből összegyúrva már sokkal inkább magadra ismersz majd, mintha kizárólag csak azt a horoszkópot olvasgatnád, ami a naptár alapján hozzád tartozik.

2/4 Az aszcendensed nagyon eltér

A horoszkóp, vagy úgy általában az ezotéria kérdése jóval összetettebb annál, minthogy egy dolgot kiragadjunk belőle, és azt elemezzük.

Tökéletes példa erre, ha nem érzed magadénak a csillagjegyedet, pusztán azért, mert az aszcendensed nagyon eltér tőle. Az is lehet, hogy még nem is hallottál az aszcendensről… azonban, ha utánajársz, megeshet, hogy sokkal tipikusabbnak találod, mint a csillagjegyedet.

Akárcsak a két horoszkóp határán született embereknek, úgy neked is jó ötlet lehet, ha nem csak a csillagjegyedet, hanem az aszcendensedet is figyelembe veszed. Meg kell jegyezni azt is, hogy utóbbi az életkor előre haladtával sokszor egyébként is előtérbe kerül, és azt veheted észre, hogy sokkal inkább az aszcendensed, semmint a horoszkópod jellemez igazán.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást