Életmód / Ezotéria

Két csillagjegy határán születtél? Eláruljuk, hogyan hat rád a horoszkópod

Ha kicsit is jártas vagy az ezotériában, akkor tudod, hogy a horoszkópodon felül még számtalan tényező befolyásolja a személyiségedet. A bolygóállások éppúgy hatást gyakorolnak a személyiségedre, mint az aszcendensed, és bizony az sem mindegy, hogy a hónapnak melyik szakaszában születtél. De gondoltál már arra, hogy ha éppen két csillagjegy határán láttad meg a napvilágot, akkor mindkét zodiákus hatást gyakorol a személyiségedre?

Halak – Kos (március 18-22.)

Különös ez a párosítás, hiszen benned találkozik a maximalista és törtető kos, valamint az érzelmi alapon működő, hihetetlenül érzékeny halak.

Mit hoz ez az egyedi kombináció?

Egy olyan embert, akinek nagyon erősek a megérzései, de van energiája és határozottsága ahhoz, hogy meg is valósítsa a terveit.

A legtöbbször jóra használod a vezetői képességeidet, illetve úgy alakítod az életedet, hogy másoknak segíthess.

Míg egy kos hajlamos lehet arra, hogy átgázoljon másokon, kizárólag a céljait szem előtt tartva, ez tőled távol áll: a halak éned nem engedi, hogy az érzelmeket figyelmen kívül hagyd.

Kos – Bika (április 18-22.)

Nagyon pozitív lehet ez a párosítás, ugyanis benned a kos ereje, makacssága és a bika nyugalma, kitartása, önfejűsége párosul, tehát iszonyú energiákat vagy képes mozgósítani.

Jók az ötleteid, hirtelen lelkesedsz, de egyszerre képes vagy arra, hogy ne hozz meggondolatlan döntéseket, és lépésről lépésre, alaposan átgondoltan vidd véghez a terveidet.

Mindkét jegy konok és eltökélt, így ezek a tulajdonságok benned hatványozódnak: újabb érv arra vonatkozóan, miért nincs előtted lehetetlen feladat.

Bika – Ikrek (május 18-22.)

Esetedben azért érdekes a két jegy találkozása, mert egy alapjaiban nagyon különböző párosításról beszélhetünk.

A bikák konzervatívak, kissé földhöz ragadtak, szemben az ikrekkel, akik viszont éppen nyitottságukról, kiemelkedő kommunikációs képességeikről híresek.

Ez kétélű fegyver, mert vagy állandó belső feszültséget okozhat nálad, vagy éppen ellenkezőleg, nagyon kiegyensúlyozott lehet a személyiséged.

Reméljük, inkább utóbbi igaz rád, és megkapod a bika racionalitását, ami kicsit visszatart attól, hogy túlságosan szertelen ikrek legyél.

Ikrek – Rák (június 19-23.)

Ezek a napok éppen a nyári napforduló környékére esnek, ami nem csak extra energiát, hanem tehetséged és művészet iránti érzékenységet is biztosítanak számodra.

A legnagyobb feszültség, ami benned élhet, a párkapcsolataidat érinti.

Az ikrek feled inkább egyedülállóként érzi jól magát, míg a rák oldalad minden vágya egy család, emiatt sokszor érezheted azt, hogy nem igazán találod a helyedet egy kapcsolatban sem.

Olvastad már?  Ez a 4 csillagjegy mindig későn alapít családot

Pedig a pasik minden eséllyel a lábaid előtt hevernek, mert sokak szemében megtestesítheted a nagybetűs, ráadásul elérhetetlennek tűnő álom-nőt.

Rák – Oroszlán (július 20-24.)

Kifejezetten jó csapatot tud jelenteni még szerelemben is a rák-oroszlán párosítás, nemhogy egy személyiségen belül!

Két különböző vérmérséklet egyesül egy nagyon pozitív, optimista és kedves egyéniségben – ez vagy te!

Rák éned még jobban felerősíti az oroszlánokban szintén meglevő gondoskodást, törődést, ugyanakkor visszafogja a túlzott hiúságot és büszkeséget, ami negatívan befolyásolhatná a személyiségedet.

A rákok viszont sokszor bizonytalanok, ám ezt ellensúlyozza az oroszlán önhittsége.

Minden esélyed megvan rá, hogy boldog és kiegyensúlyozott életed legyen, békében élj önmagaddal és a világgal.

Oroszlán – Szűz (augusztus 20-24.)

Kellően erős személyiséged van: a határozott és erős oroszlánt sokszor a lustasága tartja vissza attól, hogy elérje céljait – szerencsére, a szűz jegyűek hírből sem ismerik a lazítást.

Ennek a párosításnak az eredménye egy jó szívű, de kitartó, kiváló vezetői képességekkel rendelkező személyiség.

Ügyesen lavírozol az élet minden területén, könnyen találsz testhezálló megoldásokat, és valószínűleg nagyon jól improvizálsz.

Egyedül arra kell figyelned, hogy mivel a szűzben és az oroszlánban is ott a kritikai hajlam, háttérbe kell szorítanod az előítéleteidet.

Szűz – Mérleg (szeptember 20-24.)

Igencsak egyedinek mondható a személyiséged, de ami biztos, hogy tökéletességre és harmóniára törekszel.

Csordultig van a szíved szeretettel, viszont nem garantált, hogy ezt úgy a felszínre tudod juttatni, ahogyan szeretnéd.

Jó eséllyel elbűvölöd a férfiakat, és valószínű az is, hogy sok barátod van.

Érdekel az ezotéria, sokat adsz a külsőségekre, a megjelenésedre.

Sajnos a céljaid elérésben visszatart az, hogy nem vagy kifejezetten határozott, nehezen döntesz, ám ezt ellensúlyozod azzal, hogy kedvesen viselkedsz az embertársaiddal – emiatt a környezetedben élők azok, akik szívesen segítenek, hogy egyről a kettőre juss.

Mérleg – Skorpió (október 20-24.)

Mérlegként nem vagy kifejezetten határozott és erős személyiség, azonban ott lakozik benned a skorpió, aki éppen erről híres.

Munkálkodik benned az igazság iránti vágy, amit mindkét zodiákus megerősít benned.

Nagy szerencse, hogy a mérlegek folyton az egyensúlyra és a harmóniára törekszenek, mert a személyiséged ezen része kicsit visszafog attól, hogy a skorpió oldalad önfejű és időnként szűklátókörű énje felülkerekedjen rajtad.

Olvastad már?  Vedd észre, ha a Rák szerelmes – Néhány jel menthetetlenül lebuktatja

Bár nem állíthatjuk, hogy sosem fogsz vívódni magaddal, alapvetően jó esély van rá, hogy összhangot teremts a lelkedben.

Skorpió – Nyilas (november 19-23.)

Igen jellemző rád, hogy konkrét elképzeléseid vannak – mindenről, ráadásul még az esetleges korlátokat sem ismered.

Neked garantáltan nincsenek kétségeid saját magaddal kapcsolatosan, mert mindkét jegy nagyon erős személyiséget takar, benned pedig egyesülnek ezek a vonások.

Ezzel párhuzamosan a zodiákusok jól kiegészítik egymást: a nyilas optimista, szabadságszerető, játékos természetű, a skorpió viszont sokszor távolságtartó és realista.

Minden esély megvan rá, hogy céltudatos, gyakorlatias és kiegyensúlyozott ember legyél.

Nyilas – Bak (december 19-23.)

A bak realista látásmódja és távolságtartása nagyszerűen ellensúlyozza a nyilas optimizmusát és pozitív hozzáállását.

Te valószínűleg mindenben az arany középutat keresed, és nem is esik nehezedre megtalálni, szinte a véredben van.

Jók a vezetői képességeid, azonban az embereknek nem csak az eszére, hanem a szívére is képes vagy hatni.

Kitartó vagy és céltudatos, mindent megteszel azért, hogy a többiek jól érezzék magukat a társaságodban – miközben akár tudat alatt is azt teszik, ami neked a legjobb.

Bak – Vízöntő (január 17-22.)

Különösen érdekes személyiség vagy, mert alapjában véve két, teljesen eltérő személyiség lakozik benned.

Egyik feled rendszeresen elvonulna, ugyanis meglehetősen különc és nagyon vágyik a magányra, a másik feled azonban erős, vállalkozó szellemű, és mindig oda akarja tenni magát.

Ennek eredménye általában egy aktív, merész személyiség, aki kifejezetten állhatatosnak és öntudatosnak mondható.

Ami biztos, hogy nem fogsz háttérbe vonulni, mindig észre fognak venni, amerre jársz, az viszont kétesélyes, hogy a képességeidet mennyire tudod kamatoztatni – tehát hagyod-e, hogy elhatalmasodjon rajtad a különcség érzése, vagy inkább felvállalod magadat és sikerre viszed a terveidet.

Vízöntő – Halak (február 16-21.)

Jó esély van rá, hogy sok misztikus gondolat kering a fejedben, de az biztos, hogy kifejezetten érzékeny vagy.

Általában érdekelnek a művészetek, az ezotéria, és szívesen fedezed fel a világot éppúgy, mint az emberek legmélyebben rejtett titkait.

Nagyon együttérző vagy, aminek az az oka, hogy a vízöntő jegytől kaptál egy adag bölcsességet, tájékozottságot, a halak zodiákustól viszont érzelmi ráhangolódást.

Ennek köszönhetően egyenesen kiváló segítő válhat belőled, hiszen tökéletesen átlátod mások helyzetét – szellemi és érzelmi szinten egyaránt.