Az ok, amiért a srác eltűnik néhány randi után, majd mégis visszatér hozzád

Az ok, amiért a srác eltűnik néhány randi után, majd mégis visszatér hozzád

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Az ok, amiért a srác eltűnik néhány randi után, majd mégis visszatér hozzád

Veled is megesett már, hogy ismerkedni kezdtél egy férfival, már hetek óta tartott a dolog, majd hirtelen se szó, se beszéd felszívódott? Aztán mire végre elkezdtél volna beletörődni a történtekbe, bekopogtatott az ajtódon, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. De mégis miért tűnik el sok pasi az ismerkedés során, majd tér vissza hozzád?

Ideális helyzetben, amikor elkezdesz valakivel randizgatni, a srác komolyan is gondolja veled. Minden nap megkérdezi, hogy vagy, a találkozók után érdeklődik, hogy hazaértél-e, és még csak fel sem merül benne, hogy eltűnjön napokra, pláne nem hetekre. Ez viszont sokaknak csak vágyálom, hiszen a valóságban rengeteg férfi tekint az ismerkedés kezdeti időszakára afféle szórakozásként. Ők azok, akik szívesen beszélgetnek veled – de nem minden nap. Szeretnek flörtölgetni veled – de rajtad kívül még sok más lánnyal is. Nyitottak a találkozásokra – de csak akkor, ha ők szabhatják meg a részleteket.

Ezek a férfiak nagyon elbűvölőek, viccesek, magabiztosak, és egy perc alatt levesznek téged a lábadról. Elérik, hogy megkedveld őket, érdeklődj irántuk, és izgatottan menj el a randikra. Aztán nagyjából két-három találkozó és számtalan beszélgetés után felszívódnak, és te még csak nem is érted, mi történt. Hiszen semmi sem változott, sőt, azt gondoltad, talán közelebb kerültetek egymáshoz az utóbbi időben.

Az ok, amiért a srác eltűnik néhány randi után, majd mégis visszatér hozzádKép forrása: xload/depositphotos.com

Szomorkodsz, pedig nem is ismered olyan régóta. Aztán amikor elkezdenél beletörődni, hogy ez a srác csak ennyit akart, ismét ír neked, találkozni akar, te pedig értetlenül állsz a dolgok előtt.

Általában ilyenkor a nők többsége ad egy újabb esélyt, majd még egyet, és még egyet, ugyanis ezek a férfiak nem hajlandóak megváltozni (bármennyire is szeretnénk).

Ha ott van melletted, jó vele együtt lenni és boldog vagy, ha pedig eltűnik, szinte magadra sem ismersz, olyannyira kikészülsz. Tudod, hogy nem kellene esélyt adnod neki még egyszer, de ha keres, nem tudsz ellenállni.

De miért csinálják ezt?

Az oka annak, hogy miért viselkedik így egy férfi, sajnos igazán egyszerű, és egyúttal elég szomorú is.

Ő tipikusan az az ember, aki hatalmat szeretne feletted. Irányítani akar téged. Nem alkalmazkodik, nem köt kompromisszumokat, hanem minden döntést meg akar hozni, és diktálni a játékszabályokat. Aztán eltűnik az életedből, azt érezteti veled, hogy láthatatlan vagy, és nem érdemled meg a figyelmét – hogy amikor visszatér, még jobban vágyj minderre.

Mindezt azért, mert megteheti. Megteheti, hiszen minden alkalommal adsz neki egy újabb esélyt; a tudtodon kívül engedélyt arra, hogy legközelebb újra megtegye veled.

Többnyire olyan indokot hoz fel ilyenkor, hogy egyszerűen elfoglalt volt, és azért nem keresett. Sok volt a munka, stresszes volt, de nem akart téged megbántani, sem megváratni. Csak így jött ki a lépés, és ő igazán nem tett semmi rosszat. Elvégre te sem kerested – hangzanak a leggyakoribb mondatok.

Azonban az igazság az, hogy ha őszintén szeretne téged, egy ilyen helyzet fel sem merülhetne. Akinek fontos vagy, keres. Aki szeret téged, érezteti veled, és egy pillanatig sem akarna fájdalmat okozni. Ezt sosem szabad elfelejtened, és ha csak egy kicsit is elbizonytalanodsz abban, hogy a srác szeret-e, valószínűleg jók a megérzéseid! Úgyhogy mostantól ne adj több esélyt annak a férfinak, aki eltűnik pár randi után, és csak hetekkel később bukkan fel ismét az életedben.

Kép forrása: pexels.com

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást