Ha csak alkalmi partnereket keresel

Ha csak alkalmi partnereket keresel

Címlap / Szerelem / Ha csak alkalmi partnereket keresel

Csak szexre kellesz?

Egyre inkább létező jelenség, hogy nem fér az életünkbe a tartós párkapcsolat, de ettől függetlenül vágyunk alkalmi kapcsolatokra, amik pedig kielégítik a különféle vágyainkat. Nevezhetjük futó kalandnak, alkalmi szexpartnernek, egyéjszakás kalandnak vagy akár barátságnak extrákkal. 

A legjobb megoldás erre a kérdésre, ha regisztrálunk egy (vagy több) alkalmi társkeresőre. Mivel itt a többség ugyanazért van, így nem kell azon tűnődni, hogy vajon hogyan is hozzuk fel, hogy csak szexre vágyunk. Persze a legjobb, ha már az adatlapon is jelezzük az igényeinket, azaz mindenki tudja, hogy hogyan tervezhet velünk. Akadnak alkalmazások, ahol csak a képek döntenek, hiszen egy pillantás alatt eldönthetjük, hogy az adott személy szimpatikus-e vagy sem, azaz jobbra húzzuk vagy balra. Ilyenkor kevésbé hangsúlyos az adatlap és azok az infók, amiket ott szeretnénk közölni. 

Alkalmi partner társkereső

Akár ismerkednél szex előtt, akár belevágnál a közepébe, annak függvényében érdemes válogatni a társkeresők között. Mivel a szex hozzátartozik az élethez, így teljesen logikus, hogy akkor is keresed, ha éppen nincs senkid. Persze itt fontos tudni, hogy mit várhatsz az alkalmi partneredtől, azaz csak egyszeri alkalomról van szó, vagy bizonyos időközönként összejártok.

Tartós kapcsolat?

Ez már merőben másik kérdés, mert ebben az esetben inkább a CUPYDO Társkeresőre érdemes regisztrálni. Az ingyenes regisztráció mellett szabadon ismerkedhetsz különböző lakhelyű emberekkel, és még randitippeket is adnak a különféle városokhoz. Természetesen az egyéjszakás kalandokat sehol nem lehet kizárni, de ettől függetlenül jellemzőbb a tartós kapcsolatra való igény. Nagyon fontos, hogy ne ess kétségbe az első csalódás után, hiszen lehet, több békát kell megcsókolnod a tökéletes királyfi vagy királylány érkezéséig. 

Ha alkalmi partnert keresel, akkor mindenképp olyan helyre regisztrálj, ahol vannak bőven jelentkezők, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy miből lehet válogatni. Persze az sem jó, ha túlságosan sokan vannak, mert akkor elveszhetsz a rengetegben. Tehát próbáld megtalálni az arany középutat, ami számodra is optimális, azaz legyen elég felhasználó, de ne olyan sok, hogy a minőséget beáldozd a mennyiségért. 

Belevágnál? Ne habozz, regisztrálj még ma, hiszen ki tudja, hogy meddig várat magára a számodra tökéletes szexpartner!

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást