5+1 alapdarab, ami tökéletesen áll a barnáknak

5+1 alapdarab, ami tökéletesen áll a barnáknak

Címlap / Stílus / Divat / 5+1 alapdarab, ami tökéletesen áll a barnáknak

A barna hajú hölgyeknek az ősz igazi stílus kánaán, ugyanis ennek az évszaknak a színei emeli ki leginkább gyönyörű hajszínüket. Nekik kár lenne feketébe burkolózniuk, mert az korántsem érvényesül úgy rajtuk, mint a sárga, bordó, vagy zöld színek árnyalatai. És most megmutatjuk, hogy hogyan játszhatsz ezekkel a számodra kedvező színekkel.

A krémszín ereje

Minél világosabb felsőt választasz magadnak, annál jobban fog érvényesülni barna hajszíned.

Mivel a sötéttel túlságosan is összeolvadna, ezért ősszel is próbálj meg világosabb színeket választani.

Remek opció lehet például egy krémszínű pulcsi, ami mégsem olyan rideg, mint egy fehér, viszont tökéletesen kiemeli barna fürtjeidet.

Világosan tökéletes

Még, ha világosbarna is a hajszíned, akkor is el kell fogadnod, hogy neked a világosabb színárnyalatok állnak a legjobban.

Természetesen ezzel nem azt mondjuk, hogy a sötét színeket messzire kerüld el, de jobb, ha tudod, hogy a sötétebb tónusok csak elvonják a figyelmet a szép hajszínedről. Így hát ősszel is bátran viselj világos színeket!

Bár ez nem mindig kivitelezhető, hiszen színösszeállításainkat nagyban befolyásolja az időjárás is, de arra mindig ügyelj, hogy egy-két világosabb árnyalat mindig kerüljön a szettedbe.

Ombre farmer

Az kék ombre mindenképpen a barna hajú nőknek kedvez. Hogy miért? Alapból a kék igazán a szőkék színe, de minden csak részlet kérdése.

Érdemes figyelned arra, hogy, ha a farmert felülre választod, ing formájában, akkor minél világosabb árnyalatú legyen.

Leginkább pedig úgy fog jól mutatni, ha ombre árnyalatot viselsz.

Ez felül, a vállad vonalában kellően világos ahhoz, hogy barna fürtjeid tökéletesen harmóniában legyenek az alul sötétedő, világoskékkel

Ragyogj az ősz színeiben!

Ha valakinek, akkor neked tényleg nagyon jól fognak állni az ősz meleg színei.

Csupán a megfelelő párosításon múlik.

Az aranyszabály az, hogy ezek a színek akkor tudnak igazán érvényesülni, ha megtöri meleg árnyalatukat egy sötét szín.

Erre egy jó megoldás lehet, ha a felsőd és cipőd hasonló színárnyalatú, viszont a nadrágod, vagy szoknyád egy meglehetősen sötét, hangsúlyos szín.

Ellenkező esetben, ha alulra is hasonló színt választasz, akkor túlságosan is unalmas és egyhangú lesz az összhatás. És azt soha nem akarnád, ugye?

Piros, piros és még több piros

Ha a színeket hajszín szerint kellene osztályozni, akkor a pirosat biztos a barnáknak ítélnénk.

Bár tény, hogy nagy versenyben lenne a szőkékkel, de mivel a barnákon nem akkora a kontraszt, így ők szinte bármikor, bármihez viselhetik sminkben és öltözékben is.

Mi mindenképpen arra bíztatunk, hogy idén hagyd el az unalmas fekete, barna színeket, már ami a kabátodat illeti és vállalj be egy vad pirosat. Hidd el, nem fogod megbánni.

Az igazi jolly joker

És akkor most térjünk rá arra a színre, amit biztosan neked találtak ki. Ez pedig a bordó. Mondhat bárki bármit, ez a szín a barna hajú nőkön mutat a legjobban.

Nem csak azért szuper hír ez számodra, mert a bordó az ősz egyik meghatározó színe, de az idei tél alapját is képezi majd a divatvilágban.

És természetesen nem csak ruhán hordhatod, hanem smink formájában is akár.

Az biztos, hogy kár lenne kihagynod a ruhatáradból.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást