Szerelem / Párkapcsolat

7 ajándék, amivel meglepheted magad Valentin-napra

Miért ne kedveskedhetnél magadnak egy olyan ünnepen, ami voltaképpen a szeretetről szól? Akár kapsz valamit mástól, akár nem, ne feledd, hogy egyvalaki bármikor meglephet – mégpedig pont azzal, amire éppen szükséged van! Tessék, a legszuperebb ötletek tőled és neked Valentin-napra…

Az a pofátlanul drága táska

Régóta nézegeted a neten vagy a kirakatban, de eddig visszatartott a vásárlástól a gonosz árcédula. Márpedig miért ne vennéd meg, ha lehetőséged van rá anyagilag? Nincs mese, megérdemled. Akkor is, ha csupán néhányszor hordhatod majd az évben.
Nem kell mindenre racionális magyarázat – a pillanatnyi boldogságra pláne nem. Ne gondold túl, csak élvezd!

Hétvégi kiruccanás

Néhány vagány nap egyedül vagy a csajokkal – ki mondta, hogy tűzpiros papírszivecskék között kell andalognod ilyenkor a lovagoddal? Mindent szabad, de semmit sem muszáj megtenned. A környezetváltozás felüdít és csodákat tesz.
Szuper last minute ajánlatokat találsz az év bármely szakában, Valentin-nap környékén pedig a wellness és a városnézés áll az akciók középpontjában.

Álomszép írószer

Emlékszel, hogy iskolásként milyen izgalmat jelentett számodra a tanszerek megvásárlása? A ceruzák, a tollak, a tolltartók, a füzetek, a borítók, a vignetták, a táskák… Ha Barbie babás hátizsákra már nem is vágysz, egy gyönyörű tollnak vagy keményfedeles kiskönyvnek bármikor hasznát veheted.
A digitális korban talán már meg is feledkeztél a kézírás varázsáról – ideje újra felfedezned!

Olvastad már?  5+1 szépség trükk, amit a nők imádnak, de a férfiak ki nem állhatják

Masszázs

Régóta tervezed, hogy befizetsz egy masszázsra, de még sosem került rá sor? Esetleg sajnálod a pénzt egy kis hétköznapi luxusra?
Nos, a kuponos oldalakon már kétezer forint alatt is luxus szolgáltatáshoz juthatsz, de egészen biztos, hogy némi keresgélés után a lakhelyedhez közel ugyancsak találsz egy ügyes kezű szakértőt! Sőt, a hedonizmus jegyében tarthatsz akár egy egész wellness-napot!

Bőrdzseki

Ez az a ruhadarab, amiből sohasem elég. Bombázót varázsol belőled, és szuperül érzed magad benne. Ne törődj most azzal, hogy az átmeneti évszakok újabban háromnaposak vagy legfeljebb kéthetesek, mert a hajszálvékonytól a béleltig rengeteg változat mellett leteheted a voksodat.
Idén az élénk színek is rendkívül divatosak, de a fekete, a krém és a barna attól még örök sláger marad.

Illatgyertya

A gyertya tényleg olyan ajándék, aminek egyszerűen nincsenek anyagi korlátai. Csomagonként párszáz forintért is beszerezhetsz mennyei illatúakat, ugyanakkor a felső határ több tízezer forint körül van.
Valentin-napra vedd meg magadnak azt, amelyiket egyébként a polcon hagynád az árára hivatkozva – vagy éppen azt, amelyik pofátlanul olcsó, de nagyon megtetszett az aromája!

Olvastad már?  A meglepetések, amikkel nem foghatsz mellé: horoszkóp szerint is válogathatsz

Koncertjegy

Nézz szét a neten, hogy milyen koncertek lesznek idén, és lepd meg magad egy jeggyel a neked legjobban tetszőre! Direkt Valentin-napi programot is kereshetsz – ebben az esetben ne maradj a mainstream popkultúra keretei között, bátran nyiss az alternatív vagy jazz klubok felé, hiszen az újfajta élménynek köszönhetően lehet egy fantasztikus estéd!
Te mivel lepnéd meg magad Valentin-napra, ha bármit megvehetnél és megtehetnél?