A majdnem kapcsolatok 4 legfájdalmasabb típusa, amit sokan megtapasztalnak

A majdnem kapcsolatok 4 legfájdalmasabb típusa, amit sokan megtapasztalnak

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / A majdnem kapcsolatok 4 legfájdalmasabb típusa, amit sokan megtapasztalnak

Vannak olyan kapcsolatok, amelyek valójában nem is azok. Hiszen nincs kimondva hivatalosan, hogy együtt lennétek, mégis minden olyan: sok időt töltötök együtt, úgy viselkedtek, mint egy szerelmespár, és amikor mindez véget ér, épp annyira törik össze a szíved, mintha szakítottatok volna. A majdnem kapcsolatok nagyon fájdalmasak, mindegy, hogy az alábbi 4 típus közül melyikben van részed…

Amikor majdnem csak egymással ismerkedtek

Néha egyszerűen lehetetlen megérteni, miért olyan nehéz egyes embereknek az elköteleződés. Hogy miért nem tudnak egyetlen személy oldalán megállapodni, és csakis ezzel az emberrel ismerkedni, csókolózni, együtt aludni…

A majdnem kapcsolatok egyik legfájdalmasabb típusa az, ha nem vagytok egy pár, és emiatt a srác másokkal is ismerkedik. Ha bulizik, idegen lányokkal táncol, még akkor is, ha utána hozzád megy át, mert egyedül érzi magát.

Egyszerűen nem áll készen egy kapcsolatra, te pedig csak reménykedsz, hogy ha szabad utat adsz neki egy időre, ráébred, mi vár rá az út végén.

Azonban amikor ez nem történik meg, és nem akar csak melletted elköteleződni, még fájdalmasabb lesz a szakítás.

Hiszen a semmiért hagytad, hogy ennyi ideig fájdalmat okozzon neked!

 

Amikor majdnem úgy viselkedik, mint a pasid

Bemutatott az összes barátjának, már összefutottál a szüleivel is, és tudod, hogy mindenki nagyon kedvel téged.

Pont úgy viselkedik, mintha a pasid lenne, de mégsem szólít téged a barátnőjének. Egyszer sem. Sőt, mindenkinek egy közeli barátként mutat be; noha közben megfogja a kezed, vagy akár csókot is ad a szemük láttára.

Te még el is hiteted magaddal, hogy nincs szükség hivatalos „megszólításra“, hiszen anélkül is egy pár vagytok, hogy kimondaná.

Épp ezért ér olyannyira váratlanul (és okoz hatalmas fájdalmat), amikor megtudod, hogy ő nem gondol rád a barátnőjeként. Hogy ő még nem áll készen egy kapcsolatra, és nem akar félrevezetni téged.

Hiszen eddig mit csinált, ha nem pont ezt?!

 

Amikor majdnem kibékültök

Kétség kívül az egyik legfájdalmasabb majdnem kapcsolat az, amikor két ex egy szakítás után kis híján egymásra talál. Amikor egy nehéz szakítást követően tudod, hogy még nem léptél tovább a volt pasidon, ezért reménykedsz az újrakezdésben.

Beszélgetni kezdtek a neten, amit egy személyes találkozás követ, majd ez egyre gyakoribbá válik. Együtt alszotok, összebújtok, és kezded azt hinni, hogy minden helyre jött, hiszen ismét együtt vagytok.

Egészen addig, míg rá nem ébredsz arra, hogy erről szó sincs. Hogy az exed nem a régi kapcsolatotokra vágyik, hanem némi vigasztalódásra valakitől, akit már jól ismer.

Sajnos nem ritka, hogy a volt pasi csak a szexért tér vissza egykori párjához, de mivel tudja, hogy ezt a másik nem fogadná el, így nem játszik nyílt lapokkal. Kerüli a témát, kitér a kérdések elől, mígnem elérkezik a vége ennek az időszaknak, és rosszabbul érzed magad, mint a szakításotok után…

 

Amikor majdnem szereted őt

Nem csak olyan majdnem kapcsolatok léteznek, amelyekben nem viszonozzák az érzéseidet.

Ennek egyik típusa ugyanis az, amikor te vagy az a személy, aki majdnem szerelmes.

Majdnem minden megvan a srácban, amit keresnél, papíron tökéletes, és jól érzed magad vele, hiszen sok a közös bennetek.

De valami mégis hiányzik.

Nincs meg közöttetek az a kémia, az a kis plusz, ami a szerelemhez kellene, és tudod, hogy akár hetekig, hónapokig is együtt lehetnétek, akkor sem alakulna ki.

Szóval kénytelen vagy te kimondani, hogy vége, elengedni őt, és elfogadni, hogy biztosan haragudni fog rád.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást