Csillagjegyek a legbizonytalanabbtól a legmagabiztosabbig – Te hol vagy?

Csillagjegyek a legbizonytalanabbtól a legmagabiztosabbig – Te hol vagy?

Címlap / Életmód / Ezotéria / Csillagjegyek a legbizonytalanabbtól a legmagabiztosabbig – Te hol vagy?

Rák

Nagyon érzékeny vagy és minden túlságosan a szívedre veszel. Pedig törődő, csodálatos személyiség vagy, aki sajnos hajlamos arra, hogy a saját boldogságát mások által határozza meg, ezért állandó érzelmi bizonytalanságban élsz. 

Szűz

Olyan kritikus vagy önmagaddal szemben, hogy ezzel hatalmas terhet teszel a saját válladra, feleslegesen. A legkisebb hibáidat is hatalmas kudarcként éled meg, így aláásva az önbizalmad. Nem bízol az ösztöneidben és saját magad legnagyobb ellensége vagy.

Különböző csillagjegyek önbizalma
Elena Batkova/istockphoto.com

Mérleg

Egyensúlyra törekszel, ami dicséretes lenne, ha közben nem áldoznád be önmagad, ahogy ezt gyakran teszed. Nem mersz küzdeni az igazadért, mert betegesen kerülöd a konfliktust, ezért sokszor a saját boldogságod akadálya vagy. 

Halak

Nincs elég hited magadban, ezért mások sokszor túl könnyen megvezetnek. Nem mersz nemet mondani és nem mindig állsz ki magadért akkor, amikor kellene. Egyedül a kreativitásod az a terület, ahol elegendő önbizalommal rendelkezel.

Bak

Körülbelül 50-50 százalékban keveredik benned a magabiztosság és a bizonytalanság. A munkáddal kapcsolatban határozott vagy, de a szerelemben és az emberi kapcsolatok kezelésében van még hova fejlődnöd, mert túl sokszor rejted el az érzéseidet. 

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást