Életmód / Ezotéria

A csillagjegyek a legbizonytalanabbtól a legmagabiztosabbig

A csillagjegyek a legbizonytalanabbtól a legmagabiztosabbig

Rák

Nagyon érzékeny vagy és minden túlságosan a szívedre veszel. Pedig törődő, csodálatos személyiség vagy, aki sajnos hajlamos arra, hogy a saját boldogságát mások által határozza meg, ezért állandó érzelmi bizonytalanságban élsz. 

Szűz

Olyan kritikus vagy önmagaddal szemben, hogy ezzel hatalmas terhet teszel a saját válladra, feleslegesen. A legkisebb hibáidat is hatalmas kudarcként éled meg, így aláásva az önbizalmad. Nem bízol az ösztöneidben és saját magad legnagyobb ellensége vagy.

Mérleg

Egyensúlyra törekszel, ami dicséretes lenne, ha közben nem áldoznád be önmagad, ahogy ezt gyakran teszed. Nem mersz küzdeni az igazadért, mert betegesen kerülöd a konfliktust, ezért sokszor a saját boldogságod akadálya vagy. 

Halak

Nincs elég hited magadban, ezért mások sokszor túl könnyen megvezetnek. Nem mersz nemet mondani és nem mindig állsz ki magadért akkor, amikor kellene. Egyedül a kreativitásod az a terület, ahol elegendő önbizalommal rendelkezel.

Jeremy Bishop/unsplash.com

Bak

Körülbelül 50-50 százalékban keveredik benned a magabiztosság és a bizonytalanság. A munkáddal kapcsolatban határozott vagy, de a szerelemben és az emberi kapcsolatok kezelésében van még hova fejlődnöd, mert túl sokszor rejted el az érzéseidet. 

Ikrek

Hogy mennyire vagy gyámoltalan vagy határozott, az nálad főleg a hangulatodtól függ. A társasági életben könnyen oldódsz és szerzel barátokat, azonban ha kikerülsz a komfortzónádból, már közel sem vagy magadban olyan magabiztos.

Bika

Magabiztos vagy az ízléseddel és a stílusoddal kapcsolatban, te magad és a környezeted is mindig mutatós állapotban van. Abban is biztos vagy, hogy minden vitát meg tudsz nyerni, de ez a látszólagos önbizalom olykor olyan mély bizonytalanságot leplez, amit senkinek nem engedsz látni.

Vízöntő

Úgy tűnik, mintha magabiztos lennél, vagy ez valóban csak az, hogy semmit nem veszel túl komolyan? Bármilyen feszültség adódik, te mintha fölötte állnál, még akkor is, ha pont te okoztad. Semmiféle drámának nem akarsz részese lenni.

Fezbot2000/unsplash.com

Skorpió

Őszinte vagy önmagaddal, tudod mik az erősségeid és a gyengéid, de ennél is fontosabb, hogy elfogadod magad a hibáiddal együtt. Ez egy olyan magabiztos aurát teremt körülötted, ami vonzza az embereket és csak akkor vagy olykor bizonytalan, mikor nagyon szerelmes vagy valakibe.

Kos

Tisztában vagy azzal, hogy fantasztikus vagy és ha ezt valaki megjegyzi, egyből elismered, hiszen miért is hazudnál, ha egyszer így van?  Magabiztos vagy, energikus, kalandvágyó és pozitív kisugárzásod a környezetedre is kihat. Még azokat is leveszed a lábukról, akik kezdetben nem kedveltek.

Nyilas

Bárkivel, bármikor, bármiről tudsz beszélgetni. Ha valaki felhívja a figyelmet egy hibádra, akkor nem magadba fordulsz, hanem megpróbálsz tanulni belőle. Ha pedig valaki meg akar bántani, csak nevetsz rajta. Nehéz megingatni az önbizalmad.  

Oroszlán

Belőled árad az önbizalom. Mindig a középpontban akarsz lenni és úgy érzed, az élet minden kérdésére van válaszod. Nem izgatod magad, hogy ki mit gondol rólad, bízol magadban és tudod, hogy neked minden sikerül. 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást