Lehet, hogy már a szakítást tervezi? 5 jel, ami a párkapcsolat végét jelzi

Lehet, hogy már a szakítást tervezi? 5 jel, ami a párkapcsolat végét jelzi

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Lehet, hogy már a szakítást tervezi? 5 jel, ami a párkapcsolat végét jelzi

Nem érzed jól magad a párkapcsolatodban? Szeretnél vele maradni, de túl sok a probléma? Vannak olyan jelek, amelyek arra utalnak, hiába is küzdesz kettőtökért, nincs értelme a folytatásnak. Annak ellenére, hogy számtalan dolog összeköt benneteket, lehetséges, hogy érdemes különválnotok azért, hogy később még igazán boldogok lehessetek. Cikkünkben 6 olyan jelről olvashatsz, amely a kapcsolatotok végét is jelezheti.

Állandóan nélküled bulizik

Természetes, hogy elengeded a párodat a barátaival iszogatni vagy bulizni, de ha állandóan nélküled megy el szórakozni, akkor nem csoda, ha rosszul érzed magad.

Kérd meg, hogy néha hadd kísérhesd el vagy beszéld rá, hogy töltsétek gyakrabban kettesben az estéket. Ha nem hajlandó kompromisszumot kötni, nem foglalkozik az érzéseiddel és annak ellenére, hogy párkapcsolatban élsz, magányosnak érzed magad, talán jobb, ha búcsút intesz neki.

Hidd el, a Te életed is boldogabb lesz később.

Rejtegeti a gondolatait, érzéseit előled

Gyakran gondterheltnek tűnik, de nem reagál arra a kérdésre, hogy mi nyomasztja? Úgy érzed, titkolózik?

Akkor sajnos valószínűleg nagy baj van a kapcsolatotokkal. A párkapcsolatok alapja, hogy a szerelmesek megosztják egymással gondjaikat, bajaikat.

Kinek mondanád el legbelső érzéseidet, ha nem a párodnak? Ha kettőtök között ez nem működik, akkor sajnos hiába is erőlteted.

Túl gyakran találkozgat az exével

Nem tilthatod meg neki, hogy néha beszélgessen az exével, előfordul, hogy a párok szakítás után is barátok maradnak.

Ha azonban túl gyakran teszi ezt, ráadásul azt veszed észre, hogy mindent neki mond el elsőnek és nem neked, akkor lehet, hogy baj van.

Nagyon fontos, hogy Te legyél életében az első helyen és próbálja meg limitálni a kapcsolatot a volt barátnőjével.

Előfordulhat, hogy a korábbi érzelmek fellángolnak, ezért jobb, ha résen vagy, különben könnyen véget érhet a kapcsolatotok.

Folyamatosan ellenőrizget

Kell, hogy legyen az emberben egy kis féltékenység, ám ha ez eljut arra a szintre, hogy napi rendszerességgel ellenőrizget a párod, akkor az nagyon nem egészséges.

Azzal például, hogy belenéz a telefonodba vagy belép a Facebookodba, megsérti a személyiségi jogaidat. Teret kell adni a másiknak és bízni benne.

Ha elmész találkozni a barátnőiddel, és emiatt nagyon mérges lesz vagy egész este hívogat telefonon, akkor érdemes lenne elgondolkodnod azon, biztosan benne akarsz-e maradni ebben a kapcsolatban.

Már meg sem kérdezi, milyen napod volt

Úgy áll a helyzet, hogy te gyakran érdeklődsz felőle, ő viszont két szóval lepattint és szemmel láthatóan kerüli a beszélgetéseket?

Bármilyen hosszú ideje is vagytok együtt, az a minimum, hogy ha este fáradtan hazaértek a munkából, megkérdezitek a másiktól, milyen napja volt. Ha már ezt sem beszélitek meg egymással, akkor nem sok minden tudja már táplálni ezt a szerelmet.

Ha megszűnik az egymás iránti érdeklődés, könnyen magányosság válhattok – mindketten.

VIDEO Ezek a szerencsehónapjaid 2024-ben

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!