Elragadó karácsonyi körmök, hogy ne csak a karácsonyfa ragyogjon!

Elragadó karácsonyi körmök, hogy ne csak a karácsonyfa ragyogjon!

Címlap / Stílus / Test / Elragadó karácsonyi körmök, hogy ne csak a karácsonyfa ragyogjon!

A karácsony díszes ragyogása körmeiden is megjelenhet. A téli ünnepek alatt ne csak otthonod és karácsonyfád díszeiben gyönyörködj, hanem körmeidnek is add meg az ünnepi hangulatot! Meríts ihletet a következő karácsonyi körmök közül:

Ünnepélyes lila

A karácsony keresztény színe a lila, ezért bátran válaszd ezt az ünnepélyes árnyalatot körmeid színeként is.
Mivel erőteljes színről van szó, a legjobban rövid körmökön mutat, mint amilyen ez a képen látható lila gél lakkal készült köröm, fehér díszítéssel.

Ezüst bordóval

Az idei év divat színe a bordó és a burgundi minden árnyalata. Karácsonyi és szilveszteri változatban ragyogóvá tehetjük arany vagy ezüst csillámmal, valamint strasszkövekkel.
A képen látható ezüstös változatra kék kristálykövek kerültek, így „jeges” hatást érhetünk el.

Hópelyhek

A tél klasszikus kedvencei a hópelyhes körmök, amelyek természetesen fehérek vagy ezüstösek szoktak lenni, de modern változatban feketék, aranyak vagy bármilyen árnyalatúak lehetnek, a lényeg, hogy az alapszínnel kontrasztosak legyenek. 
A képen egy ünnepélyes vörös manikűr van hópehely mintákkal és strasszkövekkel.

Kép forrása: Brillbird – Balláné Lukács Anikó

Francia zselés körmök

A karácsony ünnepélyes színe a vörös. Ha ilyen színben gondolkozol ünnepi manikűröd elkészítésénél, akkor kipróbálhatod a már szinte klasszikus eleganciát képviselő vörös körömvégeket.
Hogy még téliesebb legyen a hatás, a körmöket díszíttesd hópehely szerű mintákkal, csillámokkal vagy kristálykövekkel.

Jeges hatású mandulakörmök

Ezek a gyönyörű átmenetes körmök a jeges telet idézik. Csillámos zselé lakkal lettek befedve a mandula formájú körmök, amitől egészen fantasztikusan képesek megtörni a fényt.

Kép forrása: Brillbird – Farkas Szilvia

Jégkirálynő manikűr

Egy újabb csodálatos zselés köröm jeges hatással. A közepén áttetsző, a végeknél kék és alapjában fehér színű körmök kristálykövekkel és luxus hatású motívumokkal van díszítve. Hosszú körmökön mutat igazán jól.

Elragadó minták

Natúr színre festett kerekített zselés körmök, romantikus fekete mintákkal és ragyogó kristálykövekkel díszítve.

Kép forrása: BrillBird – Biróné Borovszki Emma Judit

Elegáns fekete-fehér

A két tónus körmökön való váltakoztatásával különleges hatás érhető el. A körömvégekre romantikus inda-szerű minták kerültek, a mosolyvonal pedig pöttyözéssel van kiemelve.

Kép forrása: BrillBird – Németh Csilla

Ragyogó arany

Extrém hosszú zselés körmök bronzos átmenetű arany színben. Az arany minták és kristályos applikációk igazi karácsonyos és szilveszteres hangulatot keltenek.

Kép forrása: BrillBird – Laki Zsuzsi

Modern hófehérke körmök

Ha egy egyszerű, mégis különleges manikűrt álmodtál meg karácsonyra, úgy ez az elegáns francia zselés köröm hozzád illik! A gyűrűsujjnál kontrasztos fekete, fehér díszítéssel.

Kép forrása: BrillBird – Turcsánné Boros Kinga

Kék csillámos körömvégek

Téli hangulatú kerekített zselés körmök kék csillámmal díszítve. A gyűrűsujjnál fehér jégvirágra emlékeztető applikáció díszíti.

Kép forrása: BrillBird – Marton Bettina

A „fashionista” manikűr

A rövid zselélakkal bevont vörös körmök már önmagában ünnepélyesek, de abszolút különlegessé válik az állatmintától, ami strasszkövekkel van még ragyogóbbá téve.

Kép forrása: BrillBird – Szántovszki Viktória

Csillámos körömvégek

Olyan, mintha a karácsonyfa díszeket a körmeiden hordanád! Arany és vörös csillámokkal díszített körömvégek, fehér hópelyhekkel.

Parti körmök

A karácsonyi és szilveszteri bulik a jókedvről és a ragyogásról szólnak, amit ezekkel a körmökkel könnyebben elérhetsz! Ez a csillagokkal tarkított fekete-ezüst zselés manikűr igazán trendi.

VIDEO Íme a 10 legolcsóbb szobanövény, amit imádni fogsz

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!