Haj / Stílus

5 frizura a 90’-es évekből, ami újra divatba jött

5 frizura a 90’-es évekből, ami újra divatba jött

Ahogy a divatban, úgy szépség fronton is újra és újra térnek vissza ikonikus stílusok, csak mindig valamit finomítanak, variálnak rajtuk. Olyan ez, mint az élet körforgása, mindig tudunk picit jobbá válni és fejlődni – hát a trendekben is így vagyunk ezzel. A népszerű amerikai sorozatsztárok, a Jóbarátok szereplőinek frizurái évekig a kedvenc fazonok közé tartoztak és most az a hír járja, hogy újra reneszánszukat élik. 

A Rachel frizura

Kezdjük is a korszak leghíresebb vágásával: Jennifer Aniston tépett, vállig érő haját mézszínű ticsekkel melírozták. Most Hailey Baldwin is ilyen frizurát vágatott magának, csak egy picit modernebb elemekkel. Mind a vágás, mind a festés picit finomodott, de hatásában ugyanazt az érzést kelti. Vannak frizurák, amelyek sosem mennek ki a divatból! 

 

 

Dupla konty

Melyik nő ne szeretné az egyszerűen felfogott kontyot, de tudod melyikre gondolok, amit csak úgy pikk-pakk zuhanyzás előtt, lazán feltekersz – nem az órákig fésült, precízen összeállított, teljesen lezselézett változatra. Mint ami például a Spice Girls lányoknak is rendszeresen volt, ráadásul nem is egy, sokszor kettő. Na ezt hozta most vissza a köztudatba Jennifer Lopez és Bella Hadid. Eldönthetjük, nekünk melyik a nagyobb kedvencünk.

 

 

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást