7 kutya és macska, akit többen követnek az Instán, mint téged valaha fognak

7 kutya és macska, akit többen követnek az Instán, mint téged valaha fognak

Címlap / Kikapcsolódás / 7 kutya és macska, akit többen követnek az Instán, mint téged valaha fognak

Jiff Pom

A pomerániai kutyus helyes pofija nyilván önmagában is megérne néhány követőt, de Jim elképesztő sikeréhez – több mint 10 millióan követik szerte a világból – ennél azért több kellett. Nem is kérdés, hogy gazdája mesterien kezeli a közösségi médiát, és tökéletesen megkomponált képeket készít kedvencéről, így első osztályú kontentet nyújt a cukiságra éhező követőknek. Nem is csoda, hogy Jiff emberi mércével mérve is sikeres influenszer: könyvszerződése, saját webshopja, naptárja és számos reklámszerződése van.

🦄

No Description

Nala, a macska

A sziámi és tabby keverék cica hosszú utat járt be, míg egy menhelyi árvából világrekordot tartó sztárcica lett 4,3 millió követőjének hála. Gazdája szerint sikerét annak is köszönheti, hogy az egyik első olyan profil volt, amely egy állat „hangján” szólalt meg. Úgy kezelte a közösségi médiát, mintha a macskája használná valóban a fiókot. Nala ma egy prémium macskatáp nagykövete és az állatjogok mellett is gyakran szót emel.

Doug, a mopsz

A mopsz angolul pug, ezért Doug neve eredetiben (Doug the pug) még viccesebben hangzik. Gazdája egyébként is elég jól kihasználja, hogy egy ilyen nyomott orrú, óriási szemű kutya gyakorlatilag bármit is csinál, az elképesztően vicces tud lenni. Az Instán 4 millióan követik, saját YouTube csatornájának 200 ezer feliratkozója van. Gyakran jelenik meg más hírességek oldalán, sőt nemrég együtt dolgozott a Mercedes-Benzzel is.

Bodhi, a férfiruha-modell

Sosem hitted volna, hogy éppen egy kutya lesz az, aki divattanácsokat osztogat majd, és emberek százezrei hallgatnak is rá, de hát különös időket élünk. Bodhi, a shiba inu szerepelt már a GQ-ban, a Time Magazine-ban és a New York Timesban is. Sőt saját ruhákat is piacra dobott FW18 Mensweardog néven – több mint 400 ezer követője pedig úgy tűnik, nem tud betelni a stílusos megjelenésével.

Popeye

A kis menhelyi keverék kutya maga a megtestesült amerikai álom, hiszen egy magányos kennelből jutott a sztárságig, és kajablogger lett belőle Los Angelesben. Amellett, hogy számos nagy márkának, például a Fiatnak is adott már tartalmat, Popeye a mindennapokban általában egy kutyabarát és menő helyi étteremben pózol egy tál finom kaja mellett, a nyelvét kiöltve mosolyogva a kamerába.

Lil Bub

A rövidlábú, kicsit bandzsa cica elsőre megdöbbentő megjelenésével, ám annál szerethetőbb, tündéri személyiségével és vicces pózaival csaknem két és fél millió követőt szerzett magának. Gazdája a népszerű profilt gyakran használja arra, hogy az állatok jogaira hívja fel a figyelmet. A cicáról készült régebbi képeket pedig máig megosztja, és a cicára, aki egykor az alom „selejtje” volt, még mindig rengetegen kíváncsiak, annak ellenére, hogy 2019-ben egy súlyos csontgyulladással harcolva a mókás arcú kiscica álmában az örök vadászmezőkre távozott.

Mr. White

A Kardashianek is elsárgulnak az irigységtől egy ilyen sikeres család láttán: Mr. White ugyanis Nala testvére, és 2 millió követőjével ő sem éppen népszerűtlen. Az óriási, gyönyörű szemeket ő is örökölte, ez az ölelgetnivaló, pihe-puha test pedig gyorsan belopja magát mindenki szívébe. Mr. White egyébként promózta már a testvére, Nala macskakajáját is, de számos más szponzorált tartalom is van az oldalán, de ő is megjárta a hadak útját, míg rátalált a siker. Az örökbefogadott cicát 2016-ba veserákkal diagnosztizálták, amit azonban szerencsésen leküzdött.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást