6 kellemes budapesti teraszos hely, ahová jó kiülni barátokkal

6 kellemes budapesti teraszos hely, ahová jó kiülni barátokkal

Címlap / Kikapcsolódás / 6 kellemes budapesti teraszos hely, ahová jó kiülni barátokkal

Raqpart

A Duna partján, egy karnyújtásnyira a folyótól, a Lánchíd kőoroszlánjai őrködnek feletted, miközben egy gyümölcsös fröccsöt vagy egy jeges smoothie-t szürcsölgetsz. Napközben a pazar kilátás itt a legfőbb vonzerő, és az, hogy folyóparti élményed lehet a város kellős közepén, este pedig elindul a buli, és hajnalig szól a zene. És hidd el, sok szerelmet bír mér el a Raqpart…

Helyszín: Jane Haining Rkp.

Nyitvatartás: H-P: 12:00 – 00:00, Szo-V: 11:00 – 00:00

Monk’s Bistrot

A Piarista köz 1. a történelmi belváros kellős közepe, de annál üdítőbb itt egy ilyen kiülős hely, ami nem csak szuper ételeket és italokat kínál, de ezt úgy tudja tenni, hogy közben a hangulat laza és fesztelen marad. 12 és 15 óra között hétköznap, a készlet erejéig ebédmenüjük is van, így akár az irodából is ki tudtok szabadulni kicsit a levegőre, hogy ebédidőben élvezzétek a napsütést.

Helyszín: Piarista köz 1.

Nyitvatartás: H-Szo: 11:00 – 23:00, vasárnap zárva.

Pántlika

A Városligetben egyre több új és turistacsalogató szabadtéri hely nyílik, de a környékbeliek továbbra is a Pántlikába járnak, ahol világbajnok a hamburger, hideg a házi szörp és jól esik a meggyes sör az árnyas fák közé feszített színes lampionok alatt.

Helyszín: Városliget, szemben a Hermina út 47-tel.

Nyitvatartás: H-V: 11:30 – 00:00

PONTOON

Egy nyugágyban ringatózva figyelni a Dunán elhaladó hajókat, vagy éppen felmászni a teraszra és onnan gyönyörködni a vár vagy éppen az MTA történelmi épületének látványában. Kevés dologgal lehet ezt még jobbá tenni, de mondjuk egy finom koktél vagy egy frissen sütött pizza képes rá,és szerencsére a PONTOON bármelyiket kisujjból kirázza neked.

Helyszín: id. Antall József rakpart 1.

Nyitvatartás: H-P: 12:00 – 00:00, Szo-V: 11:00 – 00:00

Kabin

Egy vízparti pihenőhely, ahová kutyasétáltatás előtt, után vagy közben be tudtok ülni egy limonádéra, fröccsözhettek a barátokkal, elhozhatjátok ebédelni a nagyszülőket és akár kisgyerekkel érkezel napközben, akár bulizni este a csajokkal, ugyanolyan szívesen látnak. A helyszín gyakorlatilag mindenkinek tökéletes, mert jó a levegő, közel a víz,és ezt a szaladgálni, mozogni vagy táncolni vágyók éppen úgy élvezik, mint azok, akik egy kényelmes székben ülve fogadnák be a táj szépségét.

Helyszín: Népsziget

Nyitvatartás: H-Cs: 12:00 – 23:00, P: 12:00 – 01:00, Szo: 10:00 – 01:00, V: 10:00 – 23:00

ZSIRÁF

A belváros egyik kedvenc sörkertjében napközben szabadtéri kiállítások, képzőművészeti piacok, sőt vasárnap még vásárok is színesebbé teszik a programot, este pedig átveszi a főszerepet a zene: DJ-k, koncertek a szabad ég alatt, a zöld fű mellett, egy jó sörrel a kezedben. Nem éppen ez a nyár lényege?

Helyszín: Teréz körút 53.

Nyitvatartás: H-Sze: 14:00 – 00:00, Cs: 14:00 – 01:00, P-Szo: 14:00 – 02:00, V: 14:00 – 00:00

A nyitvatartási időket a helyszínek saját oldalán található információk alapján adtuk meg, ezek esetleg változhatnak, indulás előtt tájékozódj!

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást