5 szexuális jel, ami arra utal, hogy gond van a kapcsolatodban

5 szexuális jel, ami arra utal, hogy gond van a kapcsolatodban

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 5 szexuális jel, ami arra utal, hogy gond van a kapcsolatodban

Egy kapcsolatban mindig vannak hullámvölgyek érzelmileg és szexuális téren is. Mindig lesz olyan, amikor az egyikőtök jobban szereti vagy kívánja a másikat, ezt meg kell tanulni kezelni. Egy jó kapcsolat fenntartásához elengedhetetlenek az intim együttlétek, viszont ha itt nem működik valami, akkor az egyértelmű jele lehet annak, hogy valami baj van a kapcsolatoddal.

Valami hiányzik, de mi?

Amikor egyszer csak megszólal a fejedben a vészharang, hogy azért ennél valami többre vágynál, akkor érdemes elgondolkodnod rajta, vajon tényleg ez az a kapcsolat, ami teljes mértékben kielégít, vagy már csak a megszokás tart titeket össze.

Nyilván nem arról van szó, hogy nem jó a szex, csak talán egy ideje már ugyanolyan.

Esetleg az időközben kiderült, hogy te és a párod teljesen más temperamentumúak vagytok, ami a szexualitást illeti.

Ha azt érzed, hogy egy ideje már túl nyögvenyelősek az esték, akkor érdemes végiggondolnod, mit is vársz el ettől a kapcsolattól, át lehet-e ezt még fordítani jó irányba, vagy már elhidegültetek egymástól.

 

Amikor a pasi csak magára gondol

Amikor összejöttetek, minden szép és jó volt, a párod addig kényeztetett, amíg eljutottál a csúcsra.

Akkor volt a legboldogabb, ha neked örömet tudott szerezni.

Egy ideje azonban lerövidültek az együttlétek, sőt a párod gyorsan a lényegre tér, és miután elélvezett, mint aki jól végezte dolgát, megfordul, és már alszik is.

Amennyiben ez a helyzet, úgy mindenképpen üljetek le beszélgetni egymással.

Ha ennek ellenére sem képes változtatni vagy csak kifogásokat keres, akkor nagy valószínűséggel máshogy gondolkodtok egy hosszú távú kapcsolatról.

 

Együttlét a naptárhoz igazítva

Míg a kapcsolatotok elején folyton egymáson lógtatok, addig manapság már kénytelen vagytok összeigazítani a sűrű időbeosztásotokat, hogy egy kis időt töltsetek együtt.

Ráadásul valakinek valami mindig közbejön vagy valami mindig fontosabbnak bizonyul, mint az, hogy kettesben legyetek.

Az előre eltervezett együttlétek igazi romantikagyilkosok, hiszen senkitől nem lehet kérni, hogy óramű pontossággal szeressen.

 

Kerülitek az intimitást

Ha már egy ideje az egyik fél nem kívánja a másikat, akkor annak bizony nagyon egyértelmű jelei vannak.

Míg régen folyton egymáson lógtatok, szinte nem volt egy perc, hogy ne értetek volna a másikhoz, addig egy elhidegült kapcsolatban ennek az ellenkezője figyelhető meg.

Egy szexuális vonzalom nélküli kapcsolatban a párok általában elhúzódnak az érintéstől, kerülik az olyan szituációkat, amelyekből akár szexuális aktus alakulhatna ki, mert nem kívánják azt.

Az érintések milyensége is átalakul, inkább lesz családias, vagy ami még rosszabb, barátias.

Akár az 50 éves házasok!” – viccelődünk vele, de amikor a helyzet komolyra fordul, akkor az mind a két fél számára megterhelő lehet érzelmileg.

Sőt az ilyen esetekben nem ritka, hogy a visszautasított személy önbecsülése maradandó károkat szenved.

 

Csak essünk már túl rajta

Általában sajnos nálunk, nőknél szokott felmerülni ez a probléma, hiszen a stresszes hétköznapok után nekünk sokkal nehezebb ráhangolódni a párunkra, mint neki ránk.

Fáradtak vagyunk, nyűgösek, koszosnak érezzük magunkat és a legkevésbé sem kívánatosnak.

De mivel nem akarjuk megbántani a másikat, ezért belemegyünk, csak sajnos az élvezet marad el, mert nem tudjuk átadni magunkat a helyzetnek, inkább csak annyit mondunk: „Essünk már túl rajta!

Ha néhanapján becsúszik egy-egy ilyen este, azzal semmi baj sincs, mindenkinél előfordul. Gond akkor van, ha ez rendszeres, és te is egyfajta nyűgként éled meg az együttléteket.

Amennyiben így áll a helyzet, érdemes végiggondolni, hogy mi az, ami miatt így éled meg a szexet a pároddal.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást