Párkapcsolat / Szerelem

30 napos szerelmes kihívás: íme a harmadik hét feladatai!

30 napos szerelmes kihívás: íme a harmadik hét feladatai!

Most már bizonyára túl vagytok pár igazán romantikus pillanaton, de a kihívásnak nincs vége, hiszen még jó néhány szerelmes házi feladat vár arra, hogy megcsináljátok őket. Nézzük hát a harmadik hét tennivalóit!

11. nap – Kézfogásra fel!

Az összeszokott pároknál idővel tapasztalható, hogy a kéz a kézben andalgásnak egyszer csak vége szakad. Gyors indulás otthonról, vagy rohanás a hétvégi bevásárláskor… Ilyen helyzetekben egy idő után szinte eszünkbe sem jut, hogy milyen jó érzés mindezt úgy csinálni, mint régen.

A kézfogás ugyanis nagyon fontos, hiszen az összetartozást erősíti bennetek. Így hát ha ez már nem magától értetődő, akkor sétáljatok egyet kéz a kézben, vessétek be vezetés közben, vagy egyszerűen filmezés közben bújjatok össze és karoljatok egymásba.

12. nap – Bókoljatok egymásnak

Beszéljétek meg, hogy mindketten írtok egy tíz pontos listát arról, mit szerettek a másikban, majd ezt a nap folyamán osszátok meg egymással, pontonként. Ezt megtehetitek sms-ben, e-mailen, egy kis cetlin a kabát zsebében, vagy bárhogy.

Azzal, hogy ennyit bókoltok egymásnak, a nap végére újra érezni fogjátok a pillangókat a gyomrotokban, mielőtt találkoznátok. Ráadásul te is megtudhatod, hogy milyen sok jó tulajdonságod van, amit a pasid imád benned.

Hát nem szuper?

13. nap – Gyújtsatok gyertyákat

Bármit is csináltok ezen a hétköznap estén, gyújtsatok meg néhány gyertyát közben.

Ezt nevezhetnénk instant romantikának is, hiszen minden helyzetet meghittebbé varázsol.

Tipp: Tökéletes illatok egy szerelmes estéhez a jázmin, a mandarin, vagy a klasszikus vanília.

14. nap – Nézzétek meg a naplementét

Így, hogy hamar sötétedik, szerencsére nem is kell rá sokat várnotok, ráadásul könnyű is rákészülni, hiszen ma már minden okostelefon időjárásjelző applikációja megmondja a naplementék időpontját.

Az sem baj, ha ekkor még dolgoztok, mert egy lopott fél óra még romantikusabbá teszi majd a kis találkátokat.

Plusz a természetben eltöltött idő mindkettőtöket garantáltan feltölt és jobb kedvre derít majd.

15. nap – Csináljatok valami egészségeset

Bizonyított tény, hogy azok a párok, akik együtt szoktak sportolni, sokkal boldogabbak is.

Ezért szuper ötlet, ha egy új mozgásformát próbáltok ki együtt. De főzhettek is magatoknak például egy finom diétás menüt!

Attól, ha tesztek egy kicsit a saját és a másik egészségéért, mindketten jobban fogjátok érezni magatokat, az új szokásokat pedig beépíthetitek a mindennapjaitokba is.

A 30 napos szerelmes kihívás többi hete:

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást