NAGY 2023 éves horoszkóp: Részletes évértékelés, ha Skorpió a zodiákusod

NAGY 2023 éves horoszkóp: Részletes évértékelés, ha Skorpió a zodiákusod

Címlap / Életmód / Ezotéria / NAGY 2023 éves horoszkóp: Részletes évértékelés, ha Skorpió a zodiákusod

A csillagok szerint érdekes év elé nézünk: azok, akik keményen odatették magukat az elmúlt időszakban, most megbékélhetnek. Akik viszont nem dolgoztak magukon, azokra még több kihívás vár. De mit tartogat számodra a zodiákusod?

Karrier és pénzügy horoszkóp

Amennyiben továbbra is elkötelezett maradsz céljaid érdekében, előrelépéssel számolhatsz, valamint azzal, hogy képes leszel fejlődni a szakmai kérdésekben. Ugyanakkor lehet, hogy olyan nehézségek ütik majd fel a fejüket, amik nagyon elbizonytalanítanak. Még az is előfordulhat, hogy jobbnak látod a szép csendes meghátrálást, pedig ez Skorpióként nem jellemző rád.

Ez is egy lehetőség, ráadásul a csillagok szerint még a teljes karrierváltás is ott lóg a levegőben, megeshet, hogy éppen ez hozza meg majd a várva várt sikert.

Azonban az első lépések megtétele mindig nehéz, amikor minden új, akkor nem csoda, hogy te is bizonytalankodsz. Viszont segíthet, hogy pénzügyileg pozitívnak tűnik a mérleg, tehát megvan a biztos háttér, ami segít meghozni a kockázatosabb döntéseket is. Mindenesetre nem árt, ha nem költekezel túl, egy kis spórolás sosem rossz dolog. 

PIKSEL/istockphoto.com

Szerelem és magánélet

Idén nagyon pozitív lehet a párkapcsolatotok alaphangulata, valójában kérdés sem lesz, hogyan tudnátok szebbé és jobbá tenni a magánéleteteket. Könnyen ki tudjátok fejezni, mit éreztek, a béke és a harmónia lengi körbe a napjaitokat, legfeljebb kisebb összezördülések ígérkeznek.

Feltéve, hogy eddig nem söpörtetek mindent a szőnyeg alá és megbeszéltétek a kérdéses ügyeket, ellenkező esetben érhetnek benneteket kellemetlen meglepetések.

Az egyedülállóknak nem jósolnak túl fényes évet a csillagok, legalábbis, ami az elköteleződést illeti. A futókalandokra nagyobb esély mutatkozik, mint arra, hogy bármelyik viszony igazán elmélyüljön, de természetesen semmi sincs kizárva. 

hobo_018/istockphoto.com

Egészség horoszkóp Skorpió jegyűeknek

Ahhoz, hogy igazán jól érezd magadat a bőrödben és mindazt el tudd érni, amit terveztél, sokat kell tenned – az egészségedet tekintve egyaránt. Ha eddig halogattad, idén már tényleg muszáj lesz tudatosnak lenned és tenned azért, hogy javuljon az egészségi állapotod. Talán nem fordítottál kellő hangsúlyt az étkezésedre, vagy évek óta hanyagoltad a sportot? A helyzet az, hogy ezt nem lehet sokáig következmények nélkül folytatni, muszáj lesz tudatosan cselekedned annak érdekében, hogy ezen a területen is fejlődést érj el.

Az immunrendszered erősítésére fokozott figyelmet kell fordítanod, mert csak így veheted fel a harcot a betegségekkel szemben, és ha régóta halogattad a szűrővizsgálatokat, akkor az előttünk álló évben erre is javasolt lesz figyelmet fordítanod. 

Nem lesz mindig igazad 2023-ban sem, még ha szeretnéd is azt hinni, hogy állandóan te látod jól a dolgokat. A határozott elképzelés fontos és jó dolog, de csak egy bizonyos szintig.

Nem szabad, hogy mindig csak a saját véleményedet hajtogasd, mert idővel eléred, hogy senki sem akarja majd megosztani veled a nézőpontját. Bár nagyon jók az intuitív képességeid és sokszor átlátsz másokon, azért nem árt, ha hajlandóak szóba állni veled az emberek. 

Az előttünk álló évben kellő mennyiségű bátorsággal tudod felruházni magadat ahhoz, hogy a nagyobb kihívásokkal is szembe merj nézni, de mindig az legyen a középpontban a döntéseid meghozatalakor, hogyan teheted jobbá mások életét – na és persze a sajátodat.

Olvasd el a többi csillagjegy éves értékelését is:
A KOS csillagjegy 2023-as éves értékelése
A BIKA csillagjegy 2023-as éves értékelése
Az IKREK csillagjegy 2023-as éves értékelése
A RÁK csillagjegy 2023-as éves értékelése
Az OROSZLÁN csillagjegy 2023-as éves értékelése
A SZŰZ csillagjegy 2023-as éves értékelése
A MÉRLEG csillagjegy 2023-as éves értékelése
A NYILAS csillagjegy 2023-as éves értékelése
A BAK csillagjegy 2023-as éves értékelése
A VÍZÖNTŐ csillagjegy 2023-as éves értékelése
A HALAK csillagjegy 2023-as éves értékelése

VIDEO 2024 legszebb sminktrendje, a gyöngyházfényű smink

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!