Mit hoz a 2022-es év a számmisztika szerint? Több derű és siker vár ránk

Mit hoz a 2022-es év a számmisztika szerint? Több derű és siker vár ránk

Címlap / Életmód / Ezotéria / Mit hoz a 2022-es év a számmisztika szerint? Több derű és siker vár ránk

A 2022-es év száma a számmisztika alapján a 6 – ez a különleges szám alapjaiban fogja meghatározni a jövőnket.

Hogyan is jött ki a hatos az előttünk álló évre?

Amikor az éveket elemzik a számmisztikában, akkor mindig összeadják a számokat egészen addig, míg végül egyjegyű számot nem kapnak. 2021 száma az 5 volt, 2022-nek viszont már a 6 jutott: 2+0+2+2 = 6

A számokat 1-9 között úgy kell elképzelnünk a számmisztika szerint, mint egy testreszabott feladatsort. Az 1-es a tiszta lap, az új kezdet, amikor nagyon sok mindent elölről kell kezdenünk. A feladatok az évek múlásával változnak és egy ideig egyre keményebbek lesznek. Az 5-ös szám általában a fordulópont, hiszen ebben az évben jutunk túl a teendők felén, már közelebb állunk a 9-hez, mint az 1-hez.

Általában a 4-es és az 5-ös számmal bíró évek nagyon nehezek és kemények, ez pedig kifejezetten bejött az elmúlt évtizedben. 2020-ban a bolygót teljesen felforgatta a világjárvány és ebben az évben is nyögjük a következményeit, miközben még távolról sem mondhatunk neki búcsút.

Azonban a 6-os, azaz az előttünk álló év már egy kicsit derűsebb képet fest elénk – ám ebből nem mindenki fog részesülni.

fpphotobank/istockphoto.com

Ki mint vetett, jövőre úgy arathat

Az elmúlt évek rendkívül erőt próbálóak voltak, sokan munkanélküliek lettek és rengeteget kényszerültek valami újba belevágni, új szakmát tanulni, a saját lábukra állni. Mindez erőn felüli teljesítményt követelt egy egyébként is nehéz élethelyzetben. Azonban megérte keményen odatenni magunkat a számmisztika szerint, mert a 6-os szám a sikerélmények, az eredmények begyűjtéséről szól.

Ebben az évben már kezd kamatozni mindaz, amiért olyan sokat dolgoztál, amiért annyit fáradoztál a sokszor kilátástalan élethelyzetekben.

Mindenki learathatja azt, amit az előző nehéz években elvetett. Aki keményen dolgozott, aki sokat tanult, aki bátran pontot tett egy rosszul működő kapcsolat végére, az most learathatja munkája, törekvései gyümölcseit.

Aki viszont csak ellavírozott, próbálta megúszni a teendőket, kibújt a rá váró feladatok alól és a szőnyeg alá söpörte a nem kívánatos kapcsolatokat, az most jó eséllyel sokkal nehezebb helyzetben találja magát. 2022 egy új kezdet lesz, amiben viszontlátjuk mindazt, amit az elmúlt néhány évben magunkért és másokért tettünk. 

Azért fel a fejjel!

A sors jó eséllyel kemény leckét tartogat azoknak, akik érzik magukról, hogy korábban többet is tehettek volna a céljaikért, eredményeikért. De azért ne ess pánikba, hiszen ahogy a jó dolgok, úgy a rosszak sem tartanak örökké. Ráadásul minden egyes életlecke sokat ad a személyiségünkhöz.

Az biztos, hogy nem lehet tovább struccpolitikát folytatni, mindenkinek ki kell vennie a részét a feladatokból éppúgy, mint a nagyobb volumenű döntések meghozatalából.

A 6-os számot mindenesetre körüllengi egyfajta optimizmus, legalábbis a számmisztika szerint. Ha az 1-est vesszük az új kezdetnek, akkor az előttünk álló évek bizony kamatozni fognak. Egy nyugalmasabb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb időszakot hozhatnak. 

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!