Éves Horoszkóp 2021: Ilyen változásokra számíts még az idei évben

Éves Horoszkóp 2021: Ilyen változásokra számíts még az idei évben

Címlap / Életmód / Ezotéria / Éves Horoszkóp 2021: Ilyen változásokra számíts még az idei évben / 4. oldal

Az új kezdetet és a tiszta lapot már nagyon sokan várták. De mit ígérnek a csillagok az év második felére?

Mérleg horoszkóp 2021

Régóta halogatsz valamit, amit ennek az évnek az elején is megfogadtál, most azonban olyan lehetőség is kínálkozik a megvalósítására, amit valóban kár lenne elszalasztani. Lehet, hogy ez adja meg azt a lökést, amire szükséged van.

Szerelem: A 2021-es horoszkóp szerint hullámzó lehet a szerelmi életed az új esztendőben, egyszer fent, másszor lent érezheted magadat. Az év második felére azonban rájöhetsz, hogy ez többször múlik rajtad, mint bárki máson, így visszanyerheted az irányítást az érzelmeid felett.

Karrier: Kicsit döcögősen indul az év, tavasszal azonban megtalálhat egy olyan feladat, amire régóta vágysz. Nem lesz könnyű megbirkózni vele, őszre azonban komoly sikereket érhetsz el egy olyan téren, amit mindig is szerettél volna meghódítani.

leszekglasner/istockphoto.com

Skorpió

A mindig lendületes Skorpiót egy szokatlan érzés kerítheti hatalmába: fáradtnak, kedvetlennek érzi magát, és nem tudja, mivel hozhatná vissza a megszokott tüzet. Fontos, hogy ne veszítsd el a reményt, hamarosan újból rád talál majd a szenvedély.

Szerelem: A Skorpió, a 2021-es horoszkóp szerint, kivételesen nem forró kalandokra, hanem egy kis csendre vágyik. Fontos lehet ez az év az önértékelés és az önismeret szempontjából, ami elengedhetetlen egy későbbi egészséges kapcsolathoz.

Karrier: Miközben saját belső viszontagságaival őrlődik, a Skorpió nyugalmat találhat a munkában, amibe beletemetkezik. Ennek pedig meg is lesz a gyümölcse.

VIDEO 10 ecset, ami nélkül lehet sminkelni, de nem érdemes

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2 3 4 5 6

»