Mi vár rád 2020-ban? A születési dátumod alapján kiszámolhatod

Mi vár rád 2020-ban? A születési dátumod alapján kiszámolhatod

Címlap / Életmód / Ezotéria / Mi vár rád 2020-ban? A születési dátumod alapján kiszámolhatod

Akár játéknak fogod fel, akár hiszel a számmisztikában, érdekes következtetéseket vonhatsz le a születésed számából.

Ahhoz, hogy megtudd a születési számodat, össze kell adnod a születési dátumodat egészen addig, amíg egyjegyű számot nem kapsz. Ha például 1989.02.08-án születtél, akkor a te születési számod: 1+9+8+9+0+2+0+8=37 Ezt a számot egyjegyűsítsd: 3+7=10, azaz 1+0=1 

Itt azonban még nem ér véget az előttünk álló évre kivetített számmisztika, hiszen a saját születési számodhoz hozzá kell adnod a 2020-as évet: 2+0+2+0=4  

Ha tehát 1989.02.08-án születtél, akkor a te születési számod 2020-ra az 5.

Nézzük, mit tartogat a születési számod 2020-ra!

Ha a születési számod az egy

Ebben az évben nagyon sok új feladat és kihívás vár rád, de ezek döntő többségét te magad választottad, így jó eséllyel előre tudod, mire vállalkoztál.

A nehézségek leküzdéséhez létfontosságú, hogy mindig a végső célra és a megoldásokra koncentrálj, sose vegye el a lelkesedésedet az, ha esetleg újra kell tervezned. Ne feledd, ebben az évben minden adott a sikerhez!

Ha a születési számod a kettő

Ez az év arról szól, hogy végre megtanulj bízni az ösztöneidben, megérzéseidben, és ne mindig az észérveidre támaszkodj.

A racionalitás jó és fontos dolog, de nem minden esetben célravezető. Ha hagyod, a 2020-as év megmutatja, mennyivel harmonikusabb lehet az életed, amikor bízol a saját ösztöneidben.

Ha a születési számod a három

Az előttünk álló év hatalmas hullámvölgyeket tartogathat számodra: éppúgy nagy esély van arra, hogy óriási magaslatokat élsz meg, minthogy jelentős mélypontokat kell átvészelned.

Ami biztos, idén nagyon elszántnak kell lenned, mert így igazán nagyot léphetsz előre saját személyiséged megismerését és a fejlődésedet tekintve.

Ha a születési számod a négy

A négyes szám a 2020-as alapja, ezért ez az év igazán különleges lehet számodra.

Sok pozitív változást hozhat az életedben ez a néhány hónap, de a szerencse ellenére sem fog semmi az öledbe pottyanni: kitartónak és komolynak kell lenned a céljaid érdekében.

Egyértelmű  pozitívum, hogy új, rejtett képességeid bukkanhatnak felszínre, és ezek teljesen új értelmet adhatnak az életednek.

Ha a születési számod az öt

Ez az év némi könnyebbséget hozhat magával, régi sérelmeket, évek óta hurcolt nehézségeket tudsz majd letenni idén.

Előfordulhat, hogy 180 fokos fordulattal, váratlan sikerekkel szembesülsz, és minden esély megvan arra, hogy függetlenedni tudj – jó és rossz értelemben véve egyaránt.

Ha a születési számod a hat

A hatos szám új szerelmet, kapcsolatot jósol számodra, de az biztos, hogy ebben az évben sok új ismerősre teszel majd szert.

Minden adott, hogy kiterjeszd a szociális hálódat, ugyanakkor számolnod kell azzal is, hogy ez nagyobb felelősségvállalással is jár.

Jobban oda kell tenned magadat a családi ügyekben, megeshet, hogy ezen a téren eddig ismeretlen nehézségekkel, kihívásokkal szembesülsz majd.

Ha a születési számod a hét

Fontos szám a hetes a számmisztikában, és fontos a te életedben is. Arra hívja fel a figyelmedet, hogy itt az ideje egy kicsit jobban koncentrálnod a benső fejlődésedre, jobban meg kell ismerned önmagadat.

Remek lehetőséget kínál a 2020-as év arra, hogy ezeknek a kritériumoknak eleget tegyél, és jelentős fejlődést érj el a személyiségfejlődést illetően.

Ha a születési számod a nyolc

A nyolcas szám kétszerese a 2020-nak a számmisztika alapján, ami azt jelenti, hogy mindent megkapsz ahhoz, hogy sikert sikerre halmozz.

Elsősorban a karrieredet illetően zsebelhetsz be pozitív eredményeket, ami még több önbizalmat ad neked és erőt, hogy az ambiciózus terveidet siker koronázza. 

Ha a születési számod a kilenc

Idén végre megtanulhatod, hogy nagyobb öröm adni, mint kapni.

Jó eséllyel sikeres éveket tudhatsz magad mögött, szép eredményeket érhettél el, és továbbra sincs félnivalód, nem fogsz elindulni a lejtőn.

Főleg nem akkor, ha végre nagyobb hangsúlyt fektetsz az adakozás örömeire és tudatosan is segíted azokat, akik rászorulnak. Ez lelkileg is feltölt majd!

VIDEO Íme a 10 legolcsóbb szobanövény, amit imádni fogsz

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!