2017-es nagy éves horoszkóp – Neked mit jósolnak a csillagok?

2017-es nagy éves horoszkóp – Neked mit jósolnak a csillagok?

Címlap / Életmód / Ezotéria / 2017-es nagy éves horoszkóp – Neked mit jósolnak a csillagok?

A 2017-es év sokak számára reményt és újdonságot hoz. Érdekel milyen változásokra számíthatsz a szerelemben és a pénzügyi életedben? Lapozz a csillagjegyedhez, és megtudod milyen kihívásokkal és kellemes élményekkel találkozhatsz ebben az évben!

Kos

Nagy lendülettel fogsz neki az évnek, de arra kell ügyelned, hogy ez a lendület ki is tartson. Ne indulatból, inkább egy terv szerint cselekedj, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem huny ki a lelkesedésed.

Szerelem: Érzelmi téren sok meglepetést tartogat az év, és bár lehet, hogy néhány kisebb csalódásban is részed lesz, összességében elégedett leszel a szerelmi életed alakulásával.

Karrier: Ha változásban gondolkodsz, akkor ez az év tökéletes lesz arra, hogy beindítsd a dolgot. Minden a kezedre játszik majd.

Bika

Bármennyire igyekszel is, nem biztos, hogy minden elsőre sikerülni fog majd. Idén meg kell tanulnod, hogy elfogadd a bukásokat is, és akkor végül eléred majd a célokat is.

Szerelem: Hagyd magad kicsit elragadtatni, hallgass a szívedre, és kövesd az ösztöneidet. Végül minden téren boldogságra lelsz majd.

Karrier: Bízol benne, hogy képes leszel teljesíteni azokat a feladatokat, amiket kitűztél magad elé. Ha az akaraterőd megvan, akkor semmi sem állíthat meg.

Ikrek

Ebben az évben jó lesz egy kicsit visszavenni, és úgy alakítani a dolgokat, hogy több energia jusson az egészséged megőrzésére. Ha ezt sikerül elérned, sokkal jobb bőrben fogod érezni magadat.

Szerelem: Ha kicsit belefáradtál már a mostani állapotokba, akkor itt az ideje felráz ni a dolgokat. Rajtad múlik, hogy milyen irányba alakítod a kapcsolataidat.

Karrier: Meg kell tanulnod, hogy nem kell minden feladatot neked elvégezned. Készen kell állnod arra is, hogy néhány terhet le kell tenned a vállaidról.

Rák

Át kell értékelned néhány korábbi döntésedet, és az is lehet, hogy lesz, amiről belátod, hogy nem a legjobb volt. Szerencsére az idei év lehetőséget ad arra, hogy megváltoztasd a dolgokat.

Szerelem: Nagy kalandok várnak rád, de ehhez igazán tudnod kell, hogy mi is az, amit akarsz. Ne érd be kevesebbel, mint amennyit megérdemelsz.

Karrier: Válaszút elé érkezel, és megfontoltan kell most döntened. Idén sokféle irányba terelheted a karrieredet, de az biztos, hogy a döntésed meghatározó lesz.

Oroszlán

Óvatosan indítod az évet, nem akarsz olyan fogadalmakat tenni, amiket aztán nem tudsz megtartani. Ezt a higgadtságot egész évben megőrzöd majd, és ez segít, hogy sokkal bölcsebb döntéseket hozz, mint egyébként hoznál.

Szerelem: Fel kell ismerned a saját, valódi igényeidet, és csak ezeket követve találhatod meg a boldogságot. Ne másoknak, magadnak akarj megfelelni.

Karrier: Lehet, hogy valamiről le kell mondanod, de cserébe 2017. olyan lehetőségeket nyit meg előtted, amelyek hosszú távon teremthetik meg a boldogságodat.

Szűz

Nem mindig lesz egyszerű ebben az évben motivációt találnod, de ha nem mondasz le a dologról, akkor sikerül majd megtalálni a belső erődet, és elérni azokat a dolgokat, amelyek igazán boldoggá tesznek.

Szerelem: Eltökélt és magabiztos vagy, tudod, hogy számíthatsz a kapcsolatodra, és ez egész évben erőt ad majd neked. Jó, ha tudsz erre építkezni.

Karrier: Kicsit talán lelassulhatsz, de ez nem megakadást jelent, hanem azt, hogy át kell értékelned a dolgokat. Ne menj olyan irányba, ami nem okoz neked örömet.

Mérleg

Az idei év sok olyan dolgot elhozhat végre, amiről csak álmodoztál eddig. A beteljesülés örömet okoz, de egyúttal új célokat is megjelenít előtted.

Szerelem: Fontos döntést tartogat a 2017-es év, ami talán a hosszú távú jövődet is meghatározza. Olyan választ adj, amiről tudod, hogy boldoggá fog tenni téged.

Karrier: A lehetőségeknek se szeri, se száma, csak azt kell eldöntened, hogy melyikkel szeretnél élni. Bármelyiket választod is, sikereket érhetsz el.

Skorpió

Más dolgok lehetnek most fontosak neked, mint amik a korábbi években voltak. Ha ezt el tudod fogadtatni a környezeteddel is, akkor semmi sem állja a harmónia útját.

Szerelem: Nagy érzelmeket tartogathat ez az év, de meg kell próbálnod mindig józannak maradni. Ha ez sikerül, akkor nem indulsz olyan irányba, ami csak szenvedélyt, de boldogságot nem tartogat.

Karrier: Mostanra sikerült megismerned, mi az, amiben igazán jó vagy, a 2017-es lesz az az év, amikor azt is megtalálod, hogy hogyan változtasd ezt a karriereddé.

Nyilas

Idén is melletted lesznek azok, akikre eddig is számíthattál, és ez segít abban, hogy megvalósíthasd a terveidet. Az ő támogatásuk azonban nem lesz önmagában elég, neked is dolgoznod kell a sikerért.

Szerelem: Kicsit háttérbe kerül most az érzelmi életed, mert úgy érzed, más területeket kell rendbe raknod. Ha ezzel megvagy, a szerelmi boldogság is rád talál majd.

Karrier: Kivételes lehetőség kínálkozik a számodra, de keményen meg kell majd dolgoznod azért, hogy valóban hasznodra válljon. Az eredmény azonban megérheti a kemény munkát.

Bak

Lehet, hogy elsőre nem örülsz majd a sok változásnak, de 2017. rengeteg új dolgot tartogat a számodra. Legyél nyitott, mert végül ezek is hozzájárulnak majd a boldogságodhoz, ne utasítsd el őket rögtön.

Szerelem: Bármekkora is rajtad a nyomás, a szerelmi életedben idén mindig stabilitást találsz majd, ami segít megőrizni a lelki békédet. Nagy ajándék ez, és értékelni is tudod a dolgot.

Karrier: Itt az ideje, hogy kicsit komolyabban vedd az előre meneteledet, és akár olyan dolgokat is megtegyél érte, amelyektől eddig tartottál. Most viszont meg lesz a bátorságod a lépések megtételéhez.

Vízöntő

Nagy terveket szövögetsz, és úgy érzed, ez az év lehet az, ami mindent megváltoztat. Lesz majd, aki megpróbálja letörni a lelkesedésedet, de ezekkel a hangokkal ne foglalkozz, te most a belső erődre figyelj!

Szerelem: Magabiztosnak érzed magad az érzelmi életed terén, és azt is tudod, hogy ki az, akiben megbízhatsz. Nyugodtan add át magadat ennek az érzésnek, ha ez boldogságot hoz.

Karrier: Nagy lépéseket tettél előre, de idén még tovább haladhatsz. Lehet, hogy ehhez némi tanulásra is szükség lesz, de a jutalom nem marad majd el.

Halak

Amit az eddigi években előkészítettél, azt idén végre be is fejezheted. Elérkezik a várva várt siker, és sikerül kivívnod magadnak azt az elismerést, amiért már régóta dolgozol.

Szerelem: Nagy teher esik le a válladról, és ez a megkönnyebbülés az érzelmi életedet is kiegyensúlyozottabbá teszi. Ez pedig abban is segít majd, hogy idén reálisabban lásd a helyzetedet, és a boldogsághoz vezető utadat.

Karrier: Olyan lépéseket teszel meg ebben az évben, amit sokan nem vártak volna tőled, te azonban régóta tervezgeted ezt. Látszik is a felkészültség, egyetlen lépést sem hibázol el.

VIDEO 10 ecset, ami nélkül lehet sminkelni, de nem érdemes

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!