2014: forró kalandok, vagy valódi szívfájdalmak? Születésnapod elárulja!

2014: forró kalandok, vagy valódi szívfájdalmak? Születésnapod elárulja!

Címlap / Életmód / Ezotéria / 2014: forró kalandok, vagy valódi szívfájdalmak? Születésnapod elárulja!

Rád talál végre az igazi, vagy magányosan töltöd 2014-et? Esetleg néhány forró kaland, vagy valódi szívfájdalom vár? Születésed napja elárulja, mit tartogat számodra a következő év a szerelem területén!

Hétfő

A hétfőn születettek életében nagy változást hoz a következő év, legalábbis ami a szerelmet illeti. Az biztos, hogy az eddigi kapcsolati státuszod megváltozik – ha eddig kapcsolatban éltél, akkor elképzelhető, hogy a jövő évben a szinglik táborát erősíted majd, de ha csak kerested az igazit, a jövő év egy komoly kapcsolatot ígér.
Ha most van párod, és komoly a dolog, nem kell megijedned, elképzelhető, hogy jövőre lesznek köztetek konfliktusok, de ez nem jelent semmi helyrehozhatatlant.

Kedd

A kedden születettek szerelmi életében egy régóta húzódó se veled, se nélküled kapcsolat okozhat meglepetéseket, a másik fél ugyanis hirtelen rádöbben, hogy ha nem cselekszik, előbb-utóbb el fog téged veszíteni, ez pedig ráébreszti arra, mennyire fontos is vagy számára.
A következő év arról fog szólni, hogy rájöjjetek, egyébként is összepasszoltok-e, most, hogy már mindkettőtök szándékai egyformán komolyak.

Szerda

A szerdai születésűekre egy forró, romantikus és érzelmekkel teli, ám nagyon is viharos kapcsolatot tartogat 2014., ami talán nem lesz tartós, de még hosszú időre szóló nyomot hagy a lelkedben.
Az érzelmi sérüléseket nem lesz egyszerű kiheverni, még ha maga a románc viszonylag rövid idő alatt teljesen és végérvényesen le is zárul. Ne siettess semmit, élvezd ki a szerelmet, amíg tart, ha pedig elmúlik, hagyj időt magadnak a regenerálódásra.

Csütörtök

Ha csütörtökön születtél, már hallhatod is a harangok kondulását a füledben, a 2014-es év ugyanis egy komoly kapcsolatot tartogat a számodra, még az sem kizárt, hogy a nagy Ő-vel is ebben az évben ismerkedsz meg, illetve, ha van most párkapcsolatod, akkor az a következő évben egy sokkal komolyabb szintet érhet el.
Ha már házas vagy, a jövő év akkor is jókat ígér, harmónia és megértés lesz köztetek, boldoggá teszitek egymást.

Péntek

A pénteken születettek talán nem a következő évben találják meg azt, akivel összekötik az életüket, de ezt talán nem is bánják, ugyanis remekül szórakoznak a kisebb-nagyobb kalandok között, szinte forr körülöttük a levegő, és az sem kizárt, hogy lesz, amikor egyszerre több vasat tartasz majd a tűzbe.
Vigyázz, hogy a forró játékokban nehogy megégesd magadat!

Szombat

A szombaton születettek számára valószínűleg nem a 2014-es év lesz a legszerencsésebb esztendő, ami a szerelmet illeti. Lehet, hogy megismerkedsz valakivel, akivel közel kerültök egymáshoz, de a kapcsolat végül inkább baráti lesz, mintsem romantikus.
Használd ki az időt arra, hogy önmagadat fejleszd, rendszerezd az életedet és a gondolataidat, és próbáld meg kiélvezni a magadra fordított időt.

Vasárnap

A vasárnapi születésűek életét 2014-ben egy régi szerelem újra felbukkanó árnyéka kavarhatja fel. Az újra lángra lobbanó érzelmek perzselőek lehetnek, de mielőtt átadod magadat a szenvedélynek, emlékezz rá, hogy okotok volt arra, amiért egyszer már lezártátok ezt a kapcsolatot.
Azóta mindketten változhattatok, de az óvatosság nem árt, még akkor sem, ha a sorsodat nem kerülheted el.

VIDEO A csillagjegyek stresszkezelése a legrosszabbtól a legjobbig

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!