10 különleges tanulósarok gyerekeknek, ahol öröm lesz végre tanulni

10 különleges tanulósarok gyerekeknek, ahol öröm lesz végre tanulni

Címlap / Otthon / 10 különleges tanulósarok gyerekeknek, ahol öröm lesz végre tanulni

Idén talán minden eddiginél fontosabb, hogy hangulatos tanulósarkot biztosítsunk a gyerekeknek, hiszen sajnos nem tudhatjuk előre, milyen változásokat és korlátozásokat hoz az életünkbe a vírus. Reméljük a legjobbakat, de egy testhezálló és látványos tanulósarokkal semmiképpen sem tudtok melléfogni.

Luxus hatású

Hacsak nem vagy megszállott minimalista, akkor valószínűleg te is szívesebben dolgozol egy kicsit inkább a luxusra, mint a puritán egyszerűségre hajazó munkakörnyezetben. Nos, ezzel többnyire a kamaszok is így vannak. Mivel sok extrára nincs szükség a kívánságuk teljesítéséhez, érdemes megadni nekik az élményt. Elég, ha néhány puha textilt, fémes kiegészítőt, hangulatos világítást beszereztek, máris teljesen másként fest majd az összkép.

 

Elrejthető

Míg vannak, akik imádják központi helyhez juttatni szobájukban a tanulósarkot, addig mások alig várják, hogy elrejtsék azt. Ha a te gyermeked is így van ezzel, bizonyára odáig lenne az elrejthető íróasztalért. Ehhez nincs szükségetek sok mindenre, csupán egy újragondolt beépített szekrényre, amiben a tárolók mellett az asztal és egy szék is helyet kaphat. 

 

Skandináv stílusú

Az elrejthető tanulósarok jó alternatíva a minimalizmust kedvelő kamaszok számára, de szerencsére ma már bármelyik boltban be lehet szerezni azokat a kiegészítőket, amik megfelelnek ennek az irányzatnak. Egy letisztult íróasztal, egy hozzá passzoló szék, néhány fa és fém kiegészítő – csak ennyi kell a skandináv stílus életre hívásához. Némi szobanövény és puha textil barátságosabbá, hívogatóbbá teszi ezt az egyszerű, de nagyszerű tanulósarkot.

 

Kilátással

Ha van rá mód, az íróasztalt érdemes ablak közelébe, vagy ami még jobb, ablak elé tenni. Tény, hogy hajlamosabbak vagyunk időnként elkalandozni, ha csodaszép a kilátás, de sokkal nagyobb kedvvel ülünk le mindannyian tanulni egy ilyen, mint egy sarokba tolt asztal elé. 

 

Kényelmes

Bár itt az íróasztal nem közvetlenül az ablak előtt található, így sem olyan mogorva a tanulósarok – a hangulatról ráadásul még a kényelmes párnák is gondoskodnak. Nem tudom, te hogy vagy vele, én bárhol szívesebben tanultam, mint az asztalomnál ülve. Ha a te gyermeked is így vélekedik ebben a kérdésben, érdemes egy kényelmes területet, akár kanapét, akár egy babzsák fotelt biztosítanod számára.  

 

Még több ötletet találhatsz a következő oldalon. Kattints ide a lapozáshoz >>

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást