Párkapcsolat / Szerelem

10 hasznos ajándék, amiből garantáltan nem lesz kacat

10 hasznos ajándék, amiből garantáltan nem lesz kacat

Nagyon sokan vannak, akik nem szeretnek ajándékokat kapni, pontosan azért, mert a sok, kedvességnek szánt kacatból úgyis csak takarítanivaló limlom lesz. Az alábbi tíz ajándékötlet viszont garantáltan nem ilyen, úgyhogy ha hasznosat szeretnél adni valakinek, válogass ezekből!

Növények

Ha az illető, akinek az ajándékot viszed, szereti a növényeket, nyert ügyed van – nyugodtan vehetsz neki egy rakással, mindig lesz hova tennie.

Ha még kezdő növénynevelgető, válassz kifejezetten olyan fajtát, amit könnyű életben tartani, ha pedig már ügyes, akkor olyat, ami tényleg valamitől különleges, vagy éppen a kedvence.

 

Sminktükör a sminkmániásoknak

Gyönyörű, dizájnos, és – nem hiszed el – okos sminktükröket is lehet már kapni, amiknek minden olyan lány (vagy srác) örül majd, akinek szenvedélye a sminkelés.

Árkategóriától függően találsz egészen egyszerű, de hasznos darabokat, és az imént említett, mindenféle extrával felszerelt változatokat is.

 

Párásító az egészségtudatosoknak

Rengetegféle párásítót és illatosítót kapni ma már, ami igazi éke lehet a lakásnak.

Tökéletes ajándék lehet olyan barátoknak, akik figyelnek a lakás páratartalmára, szeretik, ha illatosak a helyiségek, vagy teljesen odáig vannak az illatok hangulatmódosító hatásáért.

 

Elegáns noteszek az örök jegyzetelőknek

Vannak olyan emberek, akiknek hiába hever az íróasztalában huszonhat érintetlen notesz, a huszonhetediknek is tudnak annyira örülni, mintha legalább gyémánt nyakéket kaptak volna (tudom, mert én is egy vagyok közülük).

Ha ismersz grafomán embert, a tökéletes ajándék biztosan a jegyzetfüzet lesz számára.

 

Egy csodaszép kalendárium

Felejtsd el a szokásos évi kiskutyás naptárat, ha ajándékba adsz valamit, annak meg kell adni a módját.

Ma már kapható rengeteg kreatív, a hagyományos értelemben vett naptár is, de vehetsz extra megoldásokat is, mint amilyen például a letörölhető kalendárium.

 

Apró koktélbár a kezdő mixereknek

Nagyon aranyos megoldás akár kis lakásokba is, és akár olyanoknak is, akik soha nem dolgoznak majd bárokban, de szeretnek otthon keverni-kavarni.

Vagy egyszerűen a havernak, akinél mindig összegyűltök iszogatni, ha úgy támad kedvetek.

 

Multifunkciós telefontartó

Nincs elég nagy hagyománya az otthonokban a telefontartóknak, pedig lehetne – egy ilyen mestermű például nagyon fel tudja dobni a szobát, és még hasznos is, mert csetresztartóként funkcionálhat.

Csináltass személyre szabottat az ajándékozottnak, és garantáltan használni fogja minden nap.

 

Gyönyörű ékszertartó

Ha olyat találsz, ami tényleg különleges, akkor az ékszertartó állvány is lehet remek ajándék, főleg akkor, ha sikerül eltalálnod a lakás és az ajándékozott stílusát.

Az ilyen állvány jó példa arra, hogy nem kell költségekbe verned magad ahhoz, hogy tényleg ügyes ajándékot tudj adni valakinek.

 

Piperekészlet férfiaknak

Egyre több férfi figyel arra, hogy ő is ápolt legyen, és óvja a bőrét, rendszeresen vágja a szakállát, és borbélyhoz járjon, ha éppen úgy tetszik.

Mégis, viszonylag kevesen vannak, akik maguknak vásárolják meg az ezekhez szükséges kellékeket.

Ha tudod, hogy a férfi ajándékozott törődik a külsejével, egy ilyennel nem lőhetsz mellé.

 

Mutatós zsákok, amiben elrejthetik a többiektől kapott kacatokat

Ha tudod, hogy egyébként limlomos a lakás, és szívesebben látnák tisztán és minimalistán, akkor érdemes ilyen, a többiek által kapott kacatokat összegyűjtő, dizájnos zsákokra is beruházni, természetesen a lakás saját stílusában.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást