10 divat trend, amit a férfiak ki nem állhatnak – pedig mi imádunk

10 divat trend, amit a férfiak ki nem állhatnak – pedig mi imádunk

Címlap / Stílus / Divat / 10 divat trend, amit a férfiak ki nem állhatnak – pedig mi imádunk

Előfordult már, hogy mielőtt elindultál valaha, a tükörbe néztél azt gondoltad, hogy „Hmm, de jól nézek ki!”, majd a pasid fancsali képpel megkérdezte, hogy mi ez a szerkó? Igen, mindannyian jártunk már így, pedig jól néztünk ki, csak a férfiú nem értett a divathoz. Ugyan a nők nem fognak lemondani a divatról az urak kedvéért, de nem árt tudni, mik azok a módik, amiket ők valamiért nem értékelnek. Ez a lista betekintést enged a fiúk női divatról alkotott elképzelésébe, tehát íme tíz divat trend amit mi imádunk, ők pedig ki nem állhatják.

Magas derekú nadrágok

A csípőnacik után igazi felüdülés egy kis változatosság, amit a magas derekú nadrágok hoznak, a fiúk azonban egyáltalán nem tartják szexinek, főként ha azok bő szárral is társulnak, mint a paperbag, boyfriend vagy trapéz fazonok.

Az ok minden valószínűség szerint az, hogy véleményük szerint túl sokat takar a lányok testéből.

 

Karimás kalap

Ugyan mi őrülten sikkesnek találjuk magunkat egy jópofa kalapban, a férfiaknak csak Indiana Jones fog eszükbe jutni rólunk.

Azért nem szeretik rajtunk ezt a fajta fejfedőt, mert nem tartják eléggé nőiesnek.

 

Neonszínű rúzs

Míg az élénk vörös rúzs biztos befutó, a többi színnel a hímek hadilábon állnak.

Egy élénk narancs, vagy vad lila árnyalatú száj érthetetlen számukra és sajnos nem értik, miért szeretünk a színekkel játszani.

Szerintük ez ugyanis természetellenes.

 

Nagy, laza pulcsik

Minden lány remekül érzi magát egy túlméretezett pulóverben, hiszen nincs ennél kényelmesebb, a férfiak szemében viszont ez sajnos túl nagymamás viselet.

Valójában csak az a gondjuk, hogy nem láttatja a pulcsi az alakod.

 

Színes haj

Hacsak nem komoly punk a fiatalember, szinte egészen biztosan nem fogja értékelni, ha szivárványszínűre fested a hajad.

Ha megnyugtatod, hogy a vibráló árnyalat hamar kimosódik majd, akkor is csak azt fogja várni, mikor leszel újra természetes.

 

Az arc kontúrozása

Minden fiú felhúzza a szemöldökét, ha azt látja, hogy sminkelés közben barátnője akkurátusan visz fel foltokban „piszkot” az arcára.

Hiába magyarázod, hogy ezzel csontosítod az arcod és keskenyíted az orrod, őrültnek fog tartani.

 

Kezeslábas

Az overálok évek óta töretlenül divatban vannak és a nők imádják őket.

A férfiak viszont nem értik, miért lenne egy hölgy csinos egy közönséges munkaruha-kezeslábasban, amiről nekik elsősorban az autószerelők jutnak eszükbe.

 

Extra magas tűsarkú

A magassarkú egyből lefarag viselőjéből pár kilót, ezért a lányok előszeretettel nyújtják meg alakjukat minél magasabb talpú és sarkú cipőkkel.

A buli végén persze úgy fáj a lábunk, hogy mezítláb megyünk haza, amit a fiúk értetlenül néznek.

Ők sajnos nem értik, hogy a szépségért szenvedni kell és a divat olykor fájdalommal jár.

 

Retro fürdőruhák

A régi idők úszódresszei és sokat takaró bikinijei is visszatértek és míg a nők szemében ezek ellenállhatatlanul stílusos darabok, addig a férfiak nem értik, miért hordjuk a strandon nagymamáink fürdőruháját.

Ha rajtuk múlna, természetesen minden nő falatnyi bikiniben napozna.

 

Túlméretezett napszemüvegek

Egy lány minimum Audrey Hepburn-nek érzi magát, ha felteszi a fél arcát eltakaró, hatalmas napszemüvegét, azonban a férfiak ezt nem így látják.

Amíg mi azt hisszük, hogy olyanok vagyunk, mintha egy divatlapból léptünk volna ki, a fiúk szerint jobban hasonlítunk egy légyre.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást