A zsugorfóliázó típusok közötti legfontosabb különbségek

A zsugorfóliázó típusok közötti legfontosabb különbségek

Címlap / Életmód / Pénz és hivatás / A zsugorfóliázó típusok közötti legfontosabb különbségek

Kamrás zsugorfóliázó

A Mű-Pack Webáruház zsugorfóliázó gépei között is elérhető kamrás zsugorfóliázóban lévő két fűtőszálnak köszönhetően csupán másfél másodpercre van szükség ahhoz, hogy a fólia rázsugorodjon a termékre. De a ventilátor sebességének állításával a hatóerő igény szerint csökkenthető vagy növelhető.

De nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy a zsugorkamrája teljes egészében rozsdamentes acélból készül, amely így lehetővé teszi a megfelelő hőmérséklet folyamatos fenntartását. A különleges kialakítású fedele pedig alkalmazkodik a légáramlás irányához.

Az egyetlen hátulütője talán, hogy egy gépkezelőnek folyamatosan jelen kell lennie, mivel a folyamat nagy része kézzel történik. A gép használata azonban semmilyen veszélyt nem jelent a kezelőre nézve. Akármilyen közel is áll, a fedél lezárásához tervezett hosszú és kényelmes fogókar úgy lett megtervezve, hogy a meleg levegő még véletlenül se csaphasson ki a búra alól.

Félautomata zsugorfóliázó

A félautomata zsugorfóliázó berendezés jelenti a következő szintet. Az esetében ugyanis nem a gép kezelője helyezi a terméket a zsugorkamrába, hanem a behordószalag. A munkatársnak csupán annyi a teendője, hogy a fóliába helyezze a terméket, és rátegye a szállítószalagra, a gép pedig az előre beállított értékek alapján automatikusan elvégzi a feladatát.

Automata zsugorfóliázó gép

Az automata zsugorfóliázó percenként 25-100 terméket is képes becsomagolni, ami már önmagában is jelentősen felgyorsíthatja a termelést. De az a tény, hogy az esetében az emberi munkaerő akár teljes mértékben kiiktatható, még inkább előre mozdíthatja a folyamatokat, ami hozzájárul a termelékenységhez és a bevétel növeléséhez.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy széles skálájú termékek csomagolására ad lehetőséget, mint amilyenek például az üvegek, a PET palackok, a konzervek, a dobozok, a tálcák és a befőttesüvegek.

Végső gondolatok

Függetlenül attól, hogy egyszerű termékeket vagy speciális formájú cikkeket szeretnél csomagolni, a fentebb említett webáruház kínálatában biztosan találsz majd a feladathoz megfelelő zsugorfóliázót.

Bármelyik típusra is essen a választásod, a fentebb leírtak is tökéletesen bizonyítják, hogy a használatával te és az alkalmazottaid is csak nyerhettek, mivel sokkal könnyebbé és költséghatékonyabbá teszi a napi feladatokat.

Ha netalántán további információkra lenne szükséged, akkor vedd fel nyugodtan a kapcsolatot a webáruház szakértő kollégáinak valamelyikével!

VIDEO A sminkes titkos karácsonyi sminkje

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!