4 zseniális ötlet, amivel feldobhatod a frizurádat szilveszterkor

4 zseniális ötlet, amivel feldobhatod a frizurádat szilveszterkor

Címlap / Stílus / Haj / 4 zseniális ötlet, amivel feldobhatod a frizurádat szilveszterkor

Szilveszterkor az év bulijára készülsz, és egész biztos, hogy már rég kitaláltad, mit is fogsz felvenni. Na de azt tudod, mit kezdesz majd a hajaddal? Sajnos a fodrászod nem biztos, hogy ráér ezen a napon csodás frizurát varázsolni neked, de sebaj, ezekkel a kiegészítőkkel egész biztos, hogy mindenki rád figyel majd!

Hajtetoválás

Ha te is odavoltál nyáron az aranytetoválásokért, akkor örülni fogsz a hírnek: a régebbről megmaradt csillogó mintákat már a hajadon is viselheted!

A tetoválást egyszerűen simítsd rá a tincseidre, majd egy nedves vattakoronggal áztasd fel – ehhez kell egy kis gyakorlat, hiszen nem túl jó, ha a hajad is vizes lesz. Végül nincs is más dolgod, mint lehúzni a papírt a tetoválásról, majd hagyni, hogy rajtad kívül a frizurád is ragyogjon egész éjszaka!

Természetesen ezzel nem károsítod a tincseidet, a tetoválás a következő hajmosásnál kijön a hajadból, bár lehet, hogy kicsit több időt vesz majd igénybe, mint a szokásos rutin.

Hajkréta

Ezzel az egyszerű kellékkel nagyon gyorsan, és gyakorlatilag bármilyen színt felvihetsz a hajadra. A használata egyszerű, gyors, nem károsítod vele a tincseidet, ráadásul a következő mosásnál búcsúzhatsz is tőle.

Nincs más teendőd, mint különfogni azt a tincset, amit szeretnél megszínezni, majd néhányszor végighúzni rajta a krétát. Amennyiben elég időt szánsz a készülődésre, nem csupán néhány színes fürtöt készíthetsz magadnak, hanem színátmeneteket is készíthetsz.

Ha készen vagy, használj hajlakkot, így sokkal tartósabb lesz az eredmény! (Arra azért figyelj, hogy a világos ruhádat megfoghatja a kréta, különösen, ha picit megizzadsz a buli hevében).

Csillogó hajékszerek

Keresve sem találnál a szilveszternél jobb alkalmat arra, hogy csillogó Swarovski hajékszerekkel díszítsd a frizurádat. Ezeket a köveket nagyon vékony, láthatatlan szálakra fűzték fel, neked csak annyi a dolgot, hogy beleilleszted őket a kész frizurádba, majd egy-két hullámcsattal biztosan rögzíted őket.

Ha olyan frizurát álmodtál magadnak, amit nem akarsz hullámcsattal megbolygatni, akkor lapvassal is a hajadra illesztheted a köveket.

Ilyenkor persze a hőhatás miatt kicsit károsodhatnak a hajszálaid, valamint hátrány az is, hogy a köveket így csak egyszer tudod felhasználni, de hát egyszer van az évben szilveszter!

Alkalmi díszek

Természetesen nem muszáj megszínezned, kitetoválnod, vagy csillámló és színes spray-kel átszínezned a hajadat ahhoz, hogy kivedd a részed a szilveszteri ragyogásból.

Ha inkább az egyszerűség híve vagy, hagyományos módon is díszítheted a tincseidet! Ilyenkor a legkülönfélébb hajcsatokat, pántokat vetheted be a cél érdekében, de nem feltétlenül hétköznapi díszeket is kipróbálhatsz, például egy olyan nyakláncot, amit korábban véletlenül elszakítottál, de nem volt szíved kidobni. 

Ezt most hozzáfűzheted a kontyodhoz, és a kedvenc medáloddal is feldobhatod a frizurádat.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást