A zodiákusa elárulja a jeleket, hogy szakítani szeretne veled

A zodiákusa elárulja a jeleket, hogy szakítani szeretne veled

Címlap / Életmód / Ezotéria / A zodiákusa elárulja a jeleket, hogy szakítani szeretne veled

Kos

Abból tudhatod, hogy a srác a szakításon gondolkodik, hogy úgy tűnik, unatkozik. Ez a csillagjegy ugyanis folyamatosan igényli a kalandokat, izgalmas programokat, ha pedig már nem keresi ezeket veled együtt, valószínűleg boldogtalan. Úgy érezheti, hogy a kapcsolatotok rutinná alakult, és nem történik benne túl sok minden, ami miatt a szakítás is megfordulhat a fejében. Nem sokáig bírja ki az eseménytelenséget, így ha egy ideje már látod rajta, hogy unatkozik, nincs messze, hogy ezt szóvá is tegye.

Bika

Általában türelmes, de amikor a kapcsolat már nem teszi boldoggá, ez a csillagjegy sokkal lobbanékonyabbá válik. Gyakran hangoztatja, hogy bizonyos dolgaid milyen zavaróak, idegesíti, ahogy rágod az ételt, vagy szimplán csak bosszúsan ül melletted, noha az okát nem érted. Lényegesen türelmetlenebb, és apróságokon is leáll veled vitatkozni. A Bika férfi általában nagyon elkötelezett, így a szakítást nehezen mondja ki. Inkább a passzív-agresszív módszert választja, mintsem elmondja, hogy ki akar lépni a kapcsolatból.

Ikrek

Abból lehet sejteni, hogy a pasid szakítani akar veled, ha már nem örül az apróságoknak.

Korábban imádott közös programokat csinálni veled, és már attól is felpörgött, hogy elmentetek együtt bevásárolni, vagy megnéztetek otthon egy filmet. Amikor egy Ikrek a szakításon gondolkodik, mindez megszűnik. Nem nagyon mozdultok ki otthonról kettesben, és láthatóan nem örül az apróbb meglepetéseknek sem. Amikor ezeket már magától értetődőnek veszi, az arra utal, hogy a kapcsolatotok túlságosan monoton lett számára, és nincs messze, hogy kilépjen belőle.

Rák

A Rák jegyű emberek mindig is híresek voltak erőteljes érzelmeikről, de amikor a lezárás is megfordul a srác fejében, azt veheted észre, hogy nagyon könnyen elérzékenyül. Jobban, mint máskor. Erről az tehet, hogy ő egyáltalán nem élvezi a szakítást. Figyelmes, kedves, lágy lélek, akit kikészít a gondolat, hogy valakinek fájdalmat okoz; pláne, ha ez egy olyan személy, aki sokat jelentett neki. Így mielőtt képes lesz beszélni erről, valódi érzelmi hullámvasútra ül fel, és kiszámíthatatlanná válik a viselkedése.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást